Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Pandurii Târgu-Jiu, prima echipă care retrogradează în Liga 3. Se caută o soluţie pentru a ”fenta” regulamentul. ”Vedem ce se întâmplă la vară, dacă nu se desfiinţează vreo echipă!”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20109376/1/pan.jpg

Pandurii Târgu-Jiu este prima echipă care retrogradează matematic în Liga 3. Gorjenii ajuns astfel în doar câţiva ani dintr-o echipă ce juca în Europa League, la una cu probleme financiare mari, care caută soluţii să supravietuiască de la lună la lună.

Sâmbătă, cei de la Pandurii au pierdut pe teren propriu, scor 2-3 cu CSM Slatina şi astfel nu mai au şanse de a se salva. Antrenorul Călin Cojocaru nu a fost foarte afectat de acest aspect şi speră la o minune prin care echipa să rămână în al doilea eşalon.

”Pentru Pandurii urmează o perioadă bună! Sunt fericit că, în sfârşit lucrurile o iau pe un făgaş normal. Nu a fost uşor în aceată perioadă. Am avut multe lupte de dus. E normal ca dintr-un buget zero să nu poţi să eviţi retrogradarea. Băieţilor nu am ce să le reproşez. Ei trebuie felicitaţi, fiindcă au jucat cu atitudine, deşi jucau gratis! Mai avem patru meciuri de jucat. Vedem ce se întâmplă la vară, dacă nu se desfiinţează vreo echipă! Dar, dacă la Liga 3 nu mai retrogradrează nimeni direct, nu văd de ce ar retrograda din Liga 2, ţinând cont că a fost un campionat care s-a jucat într-un sistem inedit!”, a declarat Cojocaru, citat de liga2.ro

Rezultatele etapei din Liga 2:

Play-off:

FC ”U” Craiova - ASU Politehnica Timişoara 1-0

CS Mioveni - Csikszereda  0-0

Play-out:

Aerostar - CSM Reşiţa  0-2

Metalogrlobus - Farul Constanţa  1-0

Pandurii - CSM Slatina  2-3

Ripensia Timişoara - Comuna Recea  2-1

Unirea Slobozia - Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele