Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Deschidere de scor în Barcelona - PSG, în direct la Prima Sport 1! Borussia şi Atletico se întrec în ocazii, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Deschidere de scor în Barcelona - PSG, în direct la Prima Sport 1! Borussia şi Atletico se întrec în ocazii, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Pandurii Târgu-Jiu s-ar putea muta de pe noul stadion din sezonul următor. Ce echipă ar putea juca acolo

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2020
mail-share icon Email

După ce au scăpat de retrogradare ca urmare a decizie FRF de a suspenda campionatul, cei de la Pandurii se confruntă cu o altă problemă. S-ar putea ca din sezonul 2020-2021 să nu mai poată evolua pe recent renovatul stadion din localitate, care oferă toate facilităţile necesare fotbalului de nivel înalt.

Conducerea clubului ia în calculc evoluţia pe stadioanele din Motru şi Rovinari ca plan de rezervă.

”Vom întreprinde măsurile legale de a recupera de la Primăria Municipiului Târgu Jiu banii încasaţi din închirierea bunurilor clubului Pandurii. Echipa Pandurii va juca meciurile oficiale în alte locaţii, unde are făcute investiţii şi drept de folosinţă 25 de ani, deşi Stadionul Municipal Târgu Jiu a fost construit pentru ea.

Da, putem să jucăm şi pe alt stadion, avem investiţii la Motru şi la Rovinari, pe care, conform contractelor din momentul în care s-a făcut investiţia, le putem folosi. Terenul sintetic de la Rovinari şi terenul sintetic de la Motru pot fi folosite timp de 25 de ani de Pandurii. Bineînţeles că va fi puţin mai greu că vom deplasa şi copii şi juniorii de la Târgu Jiu în zona în care se va decide ca Pandurii să joace şi să facă şi antrenamentele”, spune Condescu în scrisoarea adresată primarului, conform Pandurul.

Se pare că din sezonul următor cei de la FC U Craiova ar putea evolua pe ”Stadionul Municipal”, dar informaţia nu a fost încă confirmată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele