Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?

FCSB Publicat pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20333155/2/basarab-panduru.jpg

Basarab Panduru a sărit în apărarea lui Gigi Becali şi i-a ţinut partea în faţa celor care spun că îşi bate joc de jucători. Fostul fostbalist nu crede că lucrurile stau chiar aşa şi că jucătorii care aleg să vină la FCSB ştiu în ce condiţii acceptă să semneze.

Panduru nu consideră că aceştia sunt umiliţi, întrucât sunt plătiţi cu sume foarte mari de bani, salarii printre cele mai mari din România.

De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Când ştii de la început că vei fi umilit. Tu vrei să fii umilit, despre ce vorbim aici, că deja nu mai pot să ascult asemenea tâmpenii. Despre ce vorbim? Despre oameni care stiu că vor fi umiliţi, după care spunem că eşti umilit? Nu ştii când te duci acolo că vei fi umilit, că în 15 minute poţi fi schimbat? Dar ce fac oamenii ăştia?

Decât să fie rezerve pe la echipele lor pe 2000-3000 euro, vin aici pe 10.000 şi vei fi umilit! Lasă, ba, să fiu umilit, dar macar să fiu pe 10.000 umilit. Lasă-mă cu umilinţa! Să nu mai aud de aşa ceva! Umiliţi am mai auzit, îşi bate joc Gigi de carierele, de sufletele, de familiile lor? Băi, Haruţ şi Dumiter, te-a adus odată şi ai plecat. Vrei să vii? Nu vreau să vin că am vorbit cu toată lumea şi mai bine nu mă duc, nu raspund la telefon.

După o lună te duci acolo! Păi, de ce? Că zic aia toţi de pe lângă el. 'Băi fraiere, tu eşti rezerva pe unde eşti pe 2000 pe lună, du-te mai bine pe 10.000 euro pe lună'.  'Păi, îşi bate joc de mine!' Lasă, ce dacă îşi bate joc de tine? Iei 10.000, dar dacă iese?' D-asta să nu-i mai plângem, să nu mai începem că e umilit, ce umilit eşti? D-asta ei vin, du-te pe 10.000... 'Pai, mă scoate în min 31, dacă iese? Daca dai 2 goluri şi nu te scoate'.

Nu poţi să spui că îl umileşte cineva. El ştie că vine şi că poate să fie umilit. Cu toate astea, nu acceptă în primă fază, după care accepta! Umilit că ce? Umilit când iţi dă 500 milioane la sfârşitul lunii? Atunci mai e umilit? D-asta profită şi te umileşte pentru că zice că te plătesc, te şi umilesc. De ce te-ai mai duce la un meci al FCSB-ului tu ca suporter?”, a spus Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

UTA Arad a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu cu echipa FCSB, în etapa a III-a a Ligii I

Au marcat: Ubbink '20 / Ianis Stoica '90.

1-0, min. 20: Ubbink a marcat cu un şut de la 16 metri, balonul fiind uşor deviat de Haruţ şi păcălindu-l pe Straton;

1-1, min. 90: Ianis Stoica a înscris cu un şut în diagonală din colţul stâng al careului mare.

Au evoluat următoarele echipe:

  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Erico, Medimorec, Şliakov - Antal (Roger '56), Batha, Passaglia (Vorobjovas '56), Ubbink (Bustea '89) - Dangubici (Hora '69), Miculescu. Antrenor Laszlo Balint;
  • FCSB: Straton - Haruţ, A. Creţu, I. Cristea (V. Creţu '34), S. Şerban - Moruţan, Ov. Popescu (Fl. Coman '46), Oaidă (Olaru '34) - Oct. Popescu (I. Stoica '74), Dumiter (Cordea '34), Fl. Tănase. Antrenor Dinu Todoran.
  • Cartonaşe galbene: Dangubici '66 / Moruţan '33, Coman '90+3.
  • Arbitri: Radu Petrescu - Mircea Grigoriu, Mihai Marica - Iulian Călin
  • Observatori: Marian Salomir, Octavian Goga.

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte.

UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele