Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Panică printre jucătorii de la Australian Open. Avertismenul unui semifinalist: ”Nu vă puteţi imagina de câte ori am tuşit în timpul lunii petrecute acolo”

Tenis Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19328828/1/zverev.jpg

Alexander Zverev (7 ATP) a declarat că e posibil ca pe timpul Marelui Şlem de la Australian Open să fi avut COVID-19. Jucătorul de tenis de precizat că s-a simţit foarte rău în zilele de pe parcursul turneului.

Înaintea competiţiei, Zverev a fost în China, locul de unde a pornit virusul şi s-a răspândit în toată lumea. ”Eu şi logodnica mea Brenda am fost în China pe 28 decembrie. M-am simţit foarte rău în zilele care au urmat. Nu vă puteţi imagina de câte ori am tuşit în timpul lunii petrecute în Australia. Am avut febră timp de două sau trei zile şi am avut o tuse seacă mult timp. Brenda a avut, la rândul ei, aceleaşi simptome.

Nu am ştiut despre ce este vorba, însă acum, după mai multe luni, văzând situaţia actuală, sunt convins că puteam fi infectaţi cu coronavirus. Nu spun că am fi fost 100%, mai ales că rezultatele mele din Australia au fost bune, însă bănuielile rămân”, a declarat sportivul în presa din Germania.

Circuitele WTA şi ATP au serios de suferit de pe urma pandemiei de COVID-19, iar oficialii vor avea de lucru pentru a lua o decizie cu privire la modificările din clasamentele de simplu şi de dublu. Până acum au fost anulate zeci de turnee, dar şansele ca numărul să creacă sunt destul de mari, ţinând cont de faptul că problema nu se va remedia prea curând.

Până în acest moment, au fost anulate zeci de turnee. Printre ele, Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota, Stuttgart, Istanbul, Praga, Madrid Roma, Strasbourg, Rabat şi Wimbledon. Turneul de Mare Şlem de la Roland Garros are şi el de suferit. A fost amânat pentru 20 septembrie - 4 octombrie.

Top 10 ATP în acest moment:

1. Novak Djokovic - 10,220 puncte
2. Rafael Nadal - 9850 puncte
3. Dominic Thiem - 7045 puncte
4. Roger Federer - 6630 puncte
5. Daniil Medvedev - 5890 puncte
6. Stefanos Tsitsipas - 4745 puncte
7. Alexander Zverev - 3630 puncte
8. Matteo Berrettini - 2860 puncte
9. Gael Monfils - 2860 puncte
10. David Goffin - 2555 puncte

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele