Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Panică şi în Ligue 1! Jucători ai unei echipe importante au fost infectaţi cu COVID-19

Ligue 1 Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19402717/1/as-monaco.jpg

AS Monaco a anunţat, joi, rezultatele testelor pentru depistarea coronavirusului, făcute jucătorilor şi stafului echipei. S-au descoperit cele două cazuri anterioare, care datează din perioada de izolare, cei doi jucători în cauză nefiind acum contagioşi. În plus, s-a descoperit un caz activ şi asimptomatic. Starea de sănătate a jucătorului nu este îngrijorătoare, a precizat AS Monaco, adăugând că fotbalistul a fost plasat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, sub supravegherea stafului medical al clubului.

În cazul celor din club care au intrat în contact cu o persoană din exterior găsită infectată între timp testele au avut rezultat negativ.

Orenburg a anunţat că are opt jucători infectaţi

FC Orenburg a anunţat, joi, că a înregistrat opt cazuri de coronavirus în urma celor mai recente teste făcute. Şase dintre persoanele infectate sunt jucători. Toţi cei infectaţi au fost testaţi negativ înaintea meciului din deplasare cu Lokomotiv Moscova şi au făcut parte din delegaţia care a făcut deplasarea în capitala Rusiei, la sfârşitul săptămânii trecute.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele