Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Pantilimon, solicitat în Liga 1. ”Mi l-aş dori foarte mult, mi-aş dori foarte mult să pot să lucrez cu el, e un portar excepţional”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19397085/1/city.jpg

Dan Alexa a declarat că şi l-ar dori foarte mult pe Costel Pantilimon, în poarta Rapidului, dacă giuleştenii vor promova în Liga 1.

"Mi l-aş dori foarte mult, mi-aş dori foarte mult să pot să lucrez cu el, e un portar excepţional. E un portar peste nivelul Ligii 1. El e un băiat cu foarte multă modestie, un băiat cu un caracter excepţional. Cine nu şi l-ar dori pe Pantilimon ca elev? 

Dacă Rapid va promova, sigur. Dar mi-e greu să cred că putem să îl aducem pe Fane. Chiar dacă e în Cipru, are un salariu foarte bun", a declarat antrenorul Rapidului pentru Telekom Sport.

Portarul s-a format la Aerostar Bacău (Liga 3), după care s-a transferat la Poli Timişoara, echipă cu pretenţii în prima ligă în acea perioadă. Lui Pantilimon i-a priit experienţa din Banat, acesta declarând nu de mult că ar fi singura echipă la care ar reveni din România:

"Într-adevăr, am zis tot timpul că nu o să refuz o revenire în ţară. Dacă ar fi după mine, mi-aş dori să se refacă echipa Timişoarei, să se facă din nou un proiect sănătos, uite, cum a fost proiectul domnului Marian Iancu, să fie din nou Poli Timişoara pe prima scenă.

Şi chiar mi-aş dori ca mulţi dintre cei care am făcut atunci performanţă să ne întoarcem şi să reuşim să punem clubul pe picioare. Mi-aş dori enorm de mult acest lucru" , a declarat Costel Pantilimon la Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele