Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Papp a dezvăluit tot. Cum a fost convins să semneze cu Universitatea Craiova. ”A fost destul de uşor să mă convingă, mai ales că ne cunoşteam deja”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19449818/1/pap.jpg

Paul Papp este în mod oficial noul jucător al celor de la Universitatea Craiova, cu ajutorul căruia oltenii speră că nu vor mai rata titlul în viitorul sezon. Fostul apărător de la FCSB a semnat pe trei ani cu echipa lui Bergodi, după ce a părăsit Tucia pentru revenirea în ţară.

Acesta a declat că Mihai Rotaru, patronul oltenilor l-a convins să accepte oferta, iar negocierile au decurs foarte uşor.

„Domnul Rotaru m-a sunat duminică dimineaţă, am discutat. A fost destul de uşor să mă convingă, mai ales că ne cunoşteam deja. Este un om serios, mi-a pus la dispoziţie tot ce mi-a promis, iar familia mea este fericită aici. Ne vom lupta cu noi la titlu, în primul rând.

Apoi vor fi echipe care ne vor pune probleme, dar vom fi focusaţi meci de meci. Băieţii m-au primit foarte bine, majoritatea mă cunoşteau. La vizita medicală a fost ok, totul bine. Eu m-am pregătit şi de acasă, iar acum mergem în Austria să facem un cantonament bun”, a declarat Paul Papp, pentru Realitatea Sportivă.

Papp a jucat în România pentru FCSB, Astra, Farul sau Vaslui. Are şi el un titlu în C.V., cu FCSB. În ultimii ani a jucat în afara ţării, la FC Wil 1900, Kardemir Karabükspor şi Sivasspor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri