Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Papură a câştigat ”lupta” cu medicul Craiovei. Claudiu Stamatescu a plecat de la echipă

CS Universitatea Craiova Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19626467/1/papura.jpg

Corneliu Papură a făcut posibilă prima debarcare de la U Craiova, după ce a fost numit din nou antrenor. Noul şi vechiul tehnician al oltenilor, care la primul meci pe banca tehnică a reuşit să scoată doar un egal cu FC Botoşani, 0-0, a câştigat ”lupta” cu medicul echipei, Claudiu Stamatescu.

Conform ProSport, între cei doi existau mai multe tensiuni de mai multă vreme, încă din precedentele experienţe ale lui Papură ca antrenor principal al Craiovei, dar până la acest moment medicul a avut succes de cauză şi a rămas mereu la echipă.

De această dată rolurile s-au inversat, iar Papură a reuşit să scape de omul cu care nu se înţelegea. În poziţia lui Stamatescu va veni un alt doctor. Decizia a fost luată şi prin prisma implicării patronului Mihai Rotaru, care a decis să îi facă pe plac lui Corneliu Papură.

Corneliu Papură are ambiţii mari la Universitatea Craiova, chiar dacă meciul său de debut nu a fost unul încurajator. Tehnicianul ”leilor” îşi propune ca echipa sa să câştige meci de meci şi să se bată la campionat aşa cum a făcut-o anul trecut şi, eventual, să îl şi câştige.

”Meritam să marcăm, nu ştiu dacă câştigam jocul, dar 1-2 goluri meritam să marcăm.  La fotbal este presiune, ştim la ce ne angăjam. Şi mai ales la Craiova, dacă vrem să facem ceva, trebuie să rezistăm la presiune. Vrem să câştigăm fiecare meci, dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, putem să facem anul acesta acelaşi lucru. (n.r.- despre venirea lui Mirel Rădoi) Sincer, nu sunt foarte conectat la ce spune presa, eu am venit cu inima deschisă la Craiova şi o să dau tot ce pot.”, a declarat Corneliu Papură, antrenorul Universităţii Craiova, la finalul meciului cu Botoşani.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri