Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Parcurs dezamăgitor pentru ‘tricolori’ la Jocurile Olimpice. Alexandru Dobre: “Am fost uniţi ca fraţii în această perioadă”

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20321492/1/dobre-radoi.jpg

Fotbalistul Alexandru Dobre a declarat, miercuri, după eliminarea naţionalei României de la Jocurile Olimpice, că el şi colegii săi au dat totul la competiţia din Japonia şi au fost “uniţi ca fraţii”.

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia.

Dacă ar fi învins, 'tricolorii' s-ar fi calificat în sferturile de finală. În celălalt meci din grupa B, Coreea de Sud a învins cu 6-0 Honduras. Coreea de Sud şi Noua Zeelandă au mers mai departe.

“Sunt fericit că am făcut parte din echipa României pentru Jocurile Olimpice. Sunt mulţumit de noi, am dat totul, sută la sută la fiecare meci. Am fost uniţi ca fraţii în această perioadă. A fost greu să ne adaptăm cu fusul orar, cu alimentaţia, drumul până în Japonia. Dar un lucru e sigur: fiecare jucător a vrut să dea totul la fiecare meci. Am învăţat multe din această competiţie, am căpătat experienţă care ne va ajuta pe viitor. Nu mai există echipe slabe, toate naţionalele sunt foarte puternice, cu jucători în campionate tari. Acum tebuie să ne întoarcem la echipele de club şi să arătăm ce putem”, a spus Dobre, potrivit frf.ro.

România s-a aflat la prima participare la turneul olimpic de fotbal după 57 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri