PARIUL LUI PIȚURCĂ. JUCĂTORUL PE CARE FOSTUL SELECȚIONER PROMITE CĂ ÎL VA FACE CEL MAI BUN DIN ROMÂNIA - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

PARIUL LUI PIȚURCĂ. JUCĂTORUL PE CARE FOSTUL SELECȚIONER PROMITE CĂ ÎL VA FACE CEL MAI BUN DIN ROMÂNIA

Universitatea Craiova s-a impus clar în fața lui Dinamo, 4-1, iar Victor Pițurcă este un antrenor fericit. Tehnicianul a vorbit despre evoluția echipei sale și despre prestația de excepție avută de Andrei Ivan.

„Ivan este un jucător care poate să devină important pentru echipa națională. El va juca din ce în ce mai bine și va crește. Am avut nenumărate discuții cu el. Nu a avut reușite și spunea că joacă în stânga, dar eu i-am spus că nu. Joci vârf împins și o să îl învăț eu mișcarea, va deveni cel mai bun în România. La primul gol i-am spus cum să dea și la golul doi i-am spus că va mai marca un hattrick, a fost aproape”, a spus Victor Pițurcă la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Plus.

Pițurcă a comentat și acuzațiile celor de la Dinamo, care l-au arătat cu degetul pe centralul Marius Avram. „Nu pot să spun nimic despre arbitraj, eu am simțit că noi trebuia să primim penalty. Așa s-a întâmplat și cu FCSB, am avut penalty clar și am pierdut 3 puncte. Și cu Clinceni și cu Iași la fel. Dar noi nu prea am spus nimic. Exceptând acel fault la Mihăilă din primul minut, Avram a arbitrat foarte bine, nu a avut un meci ușor”, a mai afirmat antrenorul Craiovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine