Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă

Inter Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20035632/1/profimedia-0567195205.jpg

Cu Dennis Man pe teren timp de 45 de minute şi Mihăilă trimis în locul lui, Parma a fost învinsă de Inter, 2-1, în direct la Look Sport.
 
Fostul FCSB-ist a fost activ în prima partee, a cerut un penalty după un duel cu Barella, s-a ciocnit de Bastoni şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, apoi, pe final, a ratat şansa golului, lovitura sa de cap trecând pe lângă vinclu. După pauză, Mihăilă a fost o umbră a jucătorului din ultimele etape, iar clasa lui Alexis Sanchez şi-a spus cuvântul. Chilianul a marcat de două ori, în minutele 54 şi 62, de fiecare dată cu contribuţie din partea lui Lukaku, iar golul lui Hernani, din minutul 71, a redat doar palide speranţe petnru gazde.
 
S-a terminat 2-1 pentru Inter, care-şi extinde avansul faţă de AC Milan la şase puncte (59, faţă de 53). Parma rămâne în criză, cu doar 15 puncte în 25 de etape şi e penultima, la şase puncte de salvare.

Parma - Inter 1-2 (Hernani 71 / Alexis Sanchez 54, 62), live pe Look Sport

  • Parma: Sepe - Bani, Osorio, Valenti, Gagliolo - Hernani, Brugman, Kurtic - Kucka - Karamoh, Man (Mihăilă 46)
  • Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic - Sanchez, Lukaku
Minutul 71: GOL PARMA! Pezzela centrează perfect, Hernani apare la bara a doua, în spatele lui Perisic, şi îl învinge pe Handanovic din voleu.

Minutul 62: GOL INTER! Lukaku îl dă la o parte pe Valenti ca în curtea şcolii, pasează pe culoar pentru Alexis Sanchez, iar sud-americanul face dubla cu o finalizare simplă, pe lângă Sepe.

Minutul 54: GOL INTER! O deviere norocoasă după o preluare a lui Lukaku duce mingea la Alexis Sanchez, chilianul şutează pe lângă Pepe, iar Gagliolo ajunge prea târziu pentru a evita golul.

Minutul 46: După o primă repriză în care a fost activ, Dennis Man rămâne pe bancă, iar locul lui e luat de Valentin Mihăilă.

Minutul 45+1: Man, aproape de gol. Românul reia cu capul, pe spate, dar execuţia sa se duce puţin pe lângă vinclu.
 
Minutul 27: Man se ciocneşte de Bastoni, are nevoie de îngrijiri medicale, dar revine pe teren.
 
Minutul 6: Man a fost aproape să obţină un penalty. Românul a căzut în careu, după un duel cu Barella, dar centralul Pasqua nu a arătat penalty nici după verificarea VAR, considerând că fostul FCSB-ist a fost cel care a lovit glezna lui Barela.
 


21:00: Surpriză oferită de Roberto D'Aversa! Dennis Man e titular şi face pereche în atac cu Karamoh, fiind susţinuţi de Kucka. Mihăilă, anunţat titular de Gazzetta dello Sport, ia loc pe bancă.

Continuă criza la Parma, care are 15 meciuri consecutive fără victorie în Serie A. Echipa pregătită de către Roberto D’Aversa ocupă locul 19 în clasament, penultimul.

La capitolul absenţe de lot, Parma nu va miza pe Inglese, Pelle, Cornelius şi Gervinho, în timp ce Sesi este accidentat la Inter.

Având în vedere criza din atac pentru Parma, Valentin Mihăilă este anunţat titular de către presa italiană.

Misiune aproape imposibilă pentru Parma, având în vedere forma în care se află Inter, favorită să câştige titlul. Milanezii pregătiţi de către Antonio Conte n-au mai câştigat ‘Scudetto’ din 2010.

Inter Milano este echipa momentului în Serie A şi n-a primit gol în 6 dintre ultimele 7 meciuri. ‘Nerazzurri’ au un avans de patru puncte faţă de marea rivală AC Milan.

Echipele probabile:

Parma: Sepe - Pezzella, Bani, Osorio, Busi - Kurtic, Brugman, Hernani - Karamoh, Kucka, Mihăilă.

Inter: Handanovic - Bastoni, De Vrij, Skriniar - Perisic, Eriksen, Barella, Brozovic, Hakimi - Lukaku, Lautaro Martinez.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20035632/2/clasament-parma-inter.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele