Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20258088/1/man-morutan-parma-fb.jpg

Parma a retrogradat în Serie B, după un sezon dezastruos în care a reuşit doar 3 victorii în 38 de meciuri. Mai mulţi jucători au plecat de la echipă, dar conducerea clubului nici nu concepe să se despartă de Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Parma Calcio 1913, club refondat în 2015, după un faliment, a revenit în Serie A în 2018, după trei promovări succesive.

Patronul clubului, miliardarul american Kyle Krause, le-a promis fanilor că va reforma echipa şi va renova stadionul, pregătindu-se pentru o revenire rapidă în Serie A. Până acum, a investit aproape 70 de milioane de euro în transferuri.

Dennis Man (22 de ani) este cel mai bine cotat jucător din lotul Parmei – 10 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Valentin Mihăilă (21 de ani) este al doilea pe această listă, fiind evaluat la 8,5 milioane de euro.

Până acum, Parma s-a despărţit de Matteo Darmian, Gervinho, Bruno Alves şi Graziano Pelle. Au venit Gianluigi Buffon, Wylan Cyprien, Lautaro Valenti şi Stanko Juric.

"Nu am primit nicio ofertă concretă deocamdată pentru un jucător. Dacă va veni, o vom evalua. Nu e o prioritate să transferăm un atacant, pentru că avem deja două vârfuri puternice (n.r - Cornelius şi Inglese). Avem şi două extreme foarte bune, pe Man şi Mihăilă. Cu aceşti jucători putem marca multe goluri şi nu cred că e urgent să aducem un alt atacant. Dacă vor exista plecări, ne vom întări lotul.

Acum, avem un lot aproape complet. Cred că am avut parte de un sezon cu ghinion din mai multe motive. Văd multă calitate în acest lot şi cred că putem obţine rezultate bune. Vor mai veni jucători, alţii vor pleca, dar acum nu văd nicio urgenţă.

Man şi Mihăilă rămân, la fel cum se va întâmpla şi cu ceilalţi jucători pe care îi dorim. Însă este clar că, în cazul în care un jucător primeşte o ofertă şi nu îşi doreşte să mai rămână, vom studia variantele. Sincer, nu cred că se va întâmpla asta. Am spus mereu că doar noi vom decide cine rămâne şi cine pleacă", a spus Javier Ribalta, director tehnic la Parma, pentru parmalive.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele