Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii au posesia, dar degeaba. Absenţele nenumărate se simt VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii au posesia, dar degeaba. Absenţele nenumărate se simt
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"

Parma pregăteşte o mutare de top: omul trecut pe la Milan, Juventus şi Man. United e aşteptat să-i conducă pe Man şi Mihăilă

Serie A Publicat pe miercuri, 13:38
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20103714/1/jr.png


Parma face tot posibilul pentru a evita retrogradarea în acest sezon, iar patronul american Kyle Krause pregăteşte o mutare importantă: Javier Ribalta (40 de ani), un nume recunoscut pe plan mondial, ar urma să devină noul manager al clubului la care sunt legitimaţi Dennis Man şi Valentin Mihăilă.
 
În ziua în care a anunţat proiectul noului stadion Ennio Tardini, Krause a vorbit pe larg despre schimbarea pe care o va produce în club. E deja înţeles cu un manager, iar presa din Italia anunţă că acesta este Javier Ribalta, actualul director sportiv de la Zenit Sankt Petersburg:
 
"În primul rând, trebuie să spun că m-am întâlnit cu oameni de cea mai bună calitate, din toată Europa, toţi interesaţi de această poziţie. Am identificat oamenii care s-ar potrivi, dar nu vreau să spun numele celui ales. Vă asigur că, în decurs de câteva zile, îl veţi întâlni pe noul nostru manager", a declarat Krause, la microfonul TV Parma.
 
Ibericul a devenit un nume respectat în fotbalul european al ultimilor ani. Şi-a început cariera la departamentul de scouting al lui Torino (între 2008 şi 2009), apoi a făcut pasul spre AC Milan (2009-2012). A mai trecut pe la Juventus şi Manchester United, pe poziţia de şef al departamentului de scouting, iar din iulie 2018 a fost investit pe postul de director sportiv la Zenit Sankt Petersburg.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele