Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Parma pregăteşte o mutare de top: omul trecut pe la Milan, Juventus şi Man. United e aşteptat să-i conducă pe Man şi Mihăilă

Serie A Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20103714/1/jr.png


Parma face tot posibilul pentru a evita retrogradarea în acest sezon, iar patronul american Kyle Krause pregăteşte o mutare importantă: Javier Ribalta (40 de ani), un nume recunoscut pe plan mondial, ar urma să devină noul manager al clubului la care sunt legitimaţi Dennis Man şi Valentin Mihăilă.
 
În ziua în care a anunţat proiectul noului stadion Ennio Tardini, Krause a vorbit pe larg despre schimbarea pe care o va produce în club. E deja înţeles cu un manager, iar presa din Italia anunţă că acesta este Javier Ribalta, actualul director sportiv de la Zenit Sankt Petersburg:
 
"În primul rând, trebuie să spun că m-am întâlnit cu oameni de cea mai bună calitate, din toată Europa, toţi interesaţi de această poziţie. Am identificat oamenii care s-ar potrivi, dar nu vreau să spun numele celui ales. Vă asigur că, în decurs de câteva zile, îl veţi întâlni pe noul nostru manager", a declarat Krause, la microfonul TV Parma.
 
Ibericul a devenit un nume respectat în fotbalul european al ultimilor ani. Şi-a început cariera la departamentul de scouting al lui Torino (între 2008 şi 2009), apoi a făcut pasul spre AC Milan (2009-2012). A mai trecut pe la Juventus şi Manchester United, pe poziţia de şef al departamentului de scouting, iar din iulie 2018 a fost investit pe postul de director sportiv la Zenit Sankt Petersburg.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele