Ultima oră
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală

Parteneriatul dintre Sauber şi Alfa Romeo a fost prelungit

Auto-Moto Publicat pe 15 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20294185/1/alfa.jpg

Parteneriatul dintre marca Alfa Romeo şi echipa de Formula 1 Sauber, început în 2018, a fost prelungit pentru mai mulţi ani, informează AFP.

"Alfa Romeo şi echipa elveţiană şi-au extins parteneriatul "pe mai mulţi ani, cu evaluări anuale", potrivit unui comunicat de presă, publicat miercuri.

"Extinderea parteneriatului dintre Sauber Motosport şi Alfa Romeo arată dorinţa ambelor părţi de a continua să progreseze împreună pe spre vârful grilei, într-o manieră complet integrată, cu scopul de a contura un viitor frumos pentru echipă şi marcă”, se mai arată în comunicat.

Producătorul italian de automobile a devenit sponsor al echipei Sauber în 2018, iar echipa a fost redenumită Alfa Romeo Sauber F1 Team, în cadrul unui "acord tehnic şi comercial multianual". Din 2019, echipa de numeşte Alfa Romeo Racing.

În 2021, după nouă etape din 23, team-ul ocupă locul opt din zece în clasamentul constructorilor şi monoposturile sunt pilotate de finlandezul Kimi Raikkonen (locul 15) şi italianul Antonio Giovinazzi (locul 16).

Deţinută în trecut de grupul Fiat-Chrysler, compania Alfa Romeo face parte acum din consorţiul Stellantis, la care acţionari sunt Fiat-Chrysler şi PSA Group, ultimul având în portofoliu mărcile Peugeot, Citroen şi Opel.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele