Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Participarea jucătorilor nevaccinaţi ai echipei Chelsea la meciul cu Lille, pusă sub semnul întrebării

Chelsea Publicat pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20563176/1/chelsea.jpg

UEFA a anunţat, joi, că restricţiile în vigoare în fiecare dintre ţările europene se vor aplica "în principiu" pentru echipele vizitatoare din Liga Campionilor, informează lequipe.fr.

Chelsea, care trebuie să se deplaseze la Lille, la 16 martie, ar putea fi sancţionată de introducerea certificatului de vaccinare în Franţa.

Potrivit presei engleze, Chelsea se teme că nu va putea conta pe jucătorii nevaccinaţi la a doua manşă din optimile Ligii Campionilor de la Lille.

Adoptarea în Franţa a certificatului de vaccinare, a cărui implementare nu a fost încă făcută, ar trebui să oblige sportivii profesionişti să prezinte o schemă completă de vaccinare pentru accesul pe stadioane şi în săli de sport.

Situaţia este valabilă şi în cazul celor de la Real Madrid. Liderul din LaLiga se deplasează la 15 februarie la Paris, pentru manşa I a optimilor competiţiei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele