Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Partida dintre Marseille şi Saint-Etienne a fost amânată din cauza cazurilor de COVID-19 de la echipa gazdă

Ligue 1 Publicat pe 18 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19454896/1/marseille.jpg

Meciul Olympique Marseille- Saint-Etienne, programat, vineri, în prima etapă a campionatului Franţei, a fost amânat după cazurile de coronavirus de la echipa din Marsilia. Liga Profesionistă din Franţa a anunţat că partida ar putea fi reproramată la 16 sau 17 septembrie.

Patru jucători de la Olympique Marseille au fost contaminaţi cu noul coronavirus, conform informaţiilor transmise de clubul francez.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele