Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

Pas înainte spre vânzarea lui Dinamo. Vestea dată de fanii din Programul DDB: "Confirmăm acest lucru!"

Superliga Publicat pe 12 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19449398/1/dinamo-4.jpg


Fanii din Programul DDB au confirmat venirea lui Pablo Cortacero la Bucureşti, pentru a discuta cu Ionuţ Negoiţă preluarea lui Dinamo, şi cer insistent ca şi ei să fie prezenţi la negocieri.
 
Cortacero şi omul său de încredere, Rufo Collado, se vor întâlni cu Ionuţ Negoiţă, dar până atunci au vizitat deja stadionul din Ştefan cel Mare. Un mare pas spre vânzarea clubului, una care ar putea fi pusă sub semnul întrebării de către fanii-acţionari din Programul DDB.
 
Într-un comunicat transmis marţi, fanii au confirmat prezenţa spaniolilor la Bucureşti, dar au şi atenţionat asupra faptului că ei nu au fost chemaţi, încă, la rundele de negocieri. Mesajul complet al suporterilor, apărut pe pagina de facebook a PCH: 
  • 1. Confirmăm faptul că spaniolii care duc tratative pentru preluarea clubului se află astăzi la Bucureşti. 
  • 2. Reprezentanţii suporterilor nu au fost invitaţi la discuţii în această ocazie, la fel cum nu au fost invitaţi nici cu ocazia vizitei precedente. 
  • 3. Din partea noastră li s-a transmis în repetate rânduri, pe toate căile, începând de acum două luni, pe toate căile că ne dorim să îi cunoaştem şi să avem un dialog. 
  • 4. Între ProgramDDB şi FC Dinamo 1948 a fost semnat un memorandum prin care clubul îşi asumă obligaţia de a nu negocia cu terţi, fără ca boardul DDB să fie informat. Nu am activat clauzele acestui memorandum, pentru a nu bloca discuţiile cu alţi investitori, care pot fi o soluţie benefică pentru Dinamo. Dar dorim să fie respectat acest memorandum înainte de a se lua decizii importante pentru viitorul clubului. 
  • 5. După cum aţi văzut, încercăm să vă ţinem la curent cu tot ce se întâmplă important în viaţă Clubului Dinamo. Întrucât nu am avut ocazia să îi cunoaştem, nu vă putem spune prea multe despre ei. 
  • 6. Am ţinut să facem aceste precizări, pentru ca, în cazul unui eşec al negocierilor dintre Ionuţ Negoiţă şi grupul spaniol, să nu se acrediteze ideea că suporterii au avut vreun amestec. 
  • 7. Vă reamintim că poziţia afirmată în mod public de către noi este de deschidere faţă de orice investitor serios, care ne va prezenta un proiect prin care se urmăreşte performanţa. 
  • 8. Considerăm că în perioada aceasta, cel mai important capital al lui Dinamo sunt suporterii. De aceea, credem că trebuie să se ţină cont de ei, indiferent dacă sunt acţionari sau nu, dar cu atât mai mult cu cât aceştia deţin o parte importantă din club, iar Dinamo încă există datorită lor. 
  • 9. Am fi bucuroşi să se materializeze această tranzacţie, doar în măsura în care aceste persoane îşi vor arăta în mod cât se poate de transparent bunele intenţii şi capacitatea de a investi în FC Dinamo 1948.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele