Ultima oră
Fanii care nu l-au văzut pe Messi jucând în Hong Kong vor primi înapoi 50% din preţul biletelor
Fanii care nu l-au văzut pe Messi jucând în Hong Kong vor primi înapoi 50% din preţul biletelor
Prima TV, locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59 naţional şi 18-54 uran în intervalul 20.00-23.00 Prima TV, locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59 naţional şi 18-54 uran în intervalul 20.00-23.00
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius

Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO

Superliga Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19418862/7/ca.jpg

Universitatea Craiova a obţinut o victorie extrem de importantă împotriva celor de la FCSB, scor 2-1, rezultat în urmă căruia formaţia lui Cristiano Bergodi se duce la 4 puncte avans în faţa celor de la CFR Cluj, care au însă un meci mai puţin disputat.

Oltenii şi-au securizat prima victorie din acest sezon contra lui FCSB, după mai multe faze controversate. După nişte prime minute de tatonare, în minutul 22, Ovidiu Popescu a faultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty, pe care Cicâldău l-a transformat. Oaspeţii au avut o răbufnire de orgoliu, iar Iulian Cristea a profitat de o desincronizare a adversarilor, fiind servit excelent de Florinel Coman.

Repriza secundă s-a conturat tot în jurul unor lovituri de la 11 metri, mai întâi Marcel Bârsan nu a dictat penalty, după un faul la Bărbuţ, iar la scurt timă Andrei Vlad a greşit inexplicabil, faultând inutil, iar Dan Nistor a înscris din lovitura de la punctul cu var. Pentru mijlocaşul oltenilor a fost a 300-a prezenţă în campionat.

Până la final FCSB nu a reuşit să restabilească egalitatea, Dumitru a avut o ocazie bună pe final, dar parada lui Pigliacelli a salvat totul, iar Craiova continuă marşul spre titlul mult aşteptat.


U Craiova - FCSB 2-1 (Cicâldău pen. 25, Nistor pen. 55 / I. Cristea 37), live pe Look Plus. Echipele de start:

  • U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Bancu – Nistor, Cicâldău, Mateiu – Bărbuţ, Koljic, Mihăilă
  • FCSB: Vlad – Creţu, Miron, Cristea, Panţîru – Moruţan, Ov. Popescu, F. Tănase – Man, Ad. Petre, Coman
 
Minutul 90+4: Final de meci. Victorie uriaşă pentru Universitatea Craiova.
Minutul 90+1: Pantea şi Nistor văd cartonaşul galben.
Minutul 89: Dennis Man primeşte cartonaş galben, pentru un fault inutil.
Minutul 88: Gustavo intră în locul lui Mihăilă.
Minutul 86: Koljic are o şansă similară. Dar Vlad prinde fără emoţii.

Minutul 85: Pantea intră în locul lui Panţîru.

Minutul 84: Vătăjelu intră în locul lui Vlădoiu.

Minutul 80: Paradă de senzaţie a lui Pigliacelli. Italianul scoate şutul lui Dumitru, care a preluat impecabil din corner. Miron a fost aproape de a ciupi balonu respins.
 
Minutul 72: Schimbare la ambele echipe. Baiaram în locul lui Bărbuţ, iar Vână intră în locul lui Moruţan.
 
Minutul 64: Andrei Vlad ia cartonaş galben.
 
Minutul 64: Coman ratează o şansă mare de a egala, după ce a recepţionat o pasă de la Man. Cosic a salvat situaţia în ultimul moment.
 
Minutul 60: Craiova e aproape de a majora diferenţa, dar Vlad prinde în doi timp execuţia cu capul a lui Mihăilă.
 
Minutul 55: Vlad face o greşeală inexplicabilă, îl pălmuieşte încercând să respingă o minge pe Koljic, iar arbitrul dicteaza penalty. Dan Nistor trage tare şi transformă.



 
Minutul 48: Popescu îl bruschează pe Bărbuţ, iar Craiova cere penalty, însă arbitrul lasă jocul să continue.
 
Minutul 45: Tănase are o şansă bună, dar mingea acestuia este prinsă fără emoţii de Pigliacelli.
 
Minutul 37: Iulian Cristea egalează. Florinel Coman centrează, mingea nu este respinsă de Cosic, iar fotbalistul lui FCSB punctează cu o lovitură de cap.


Minutul 25: Ovidiu Popescu îl faultează pe Mihailă, iar arbitrul dictează penalty. Lovitura este transformată de Cicâldău.



 
Minutul 15: Koljic are o şansă bună, dar şutul bosniacului este prins fără emoţii de Vlad.
 
Minutul 1: A început partida!

Lupta pentru titlul din Casa Liga 1 2019/2020 continuă duminică seară, de la ora 21:00, live pe Look Plus, cu Universitatea Craiova - FCSB, derby cu o miză importantă pentru ambele echipe.

 
U Craiova - FCSB, live pe Look Plus de la ora 21:00. Echipele de start:
  • U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Bancu – Nistor, Cicâldău, Mateiu – Bărbuţ, Koljic, Mihăilă
  • FCSB: Vlad – Creţu, Miron, Cristea, Panţîru – Moruţan, Ov. Popescu, F. Tănase – Man, Ad. Petre, Coman
19:31 Avem cele două echipe de start. Nu sunt surprize, iar duelul de la mijlocul terenului, Cicâldău, Nistor şi Mateiu vs. Tănase, Popescu şi Moruţan pare a fi cheia meciului.

Dacă în anii trecuţi FCSB era cea care ducea lupta umăr la umăr cu CFR Cluj pentru titlu, rolurile s-au schimbat în acest an, iar Universitatea Craiova e challenger-ul cu şanse mari la detronarea echipei lui Dan Petrescu. Oltenii au un avans de un punct, 38 faţă de 37, cu patru etape rămase din acest sezon, iar visul primului titlu după 30 de ani e mai mult decât realizabil.
 
Dincolo, FCSB vine pe Ion Oblemenco din postura de echipă care a dezamăgit în perioada post-pandemie şi se află într-o luptă strânsă cu FC Botoşani pentru locul al treilea. Bucureştenii vor să profite de pasul greşit al moldovenilor, 0-0 la Giurgiu, cu Astra, iar Florinel Coman, Dennis Man, Florin Tănase, Olimpiu Moruţan şi Adi Petre vor fi trimişi din nou în primul 11. Practic, singurul jucător cu profil defensiv de la mijloc în sus va fi Ovidiu Popescu.

Becali se teme de Mihăilă: "Poate face minuni!"

Chestionat pe seama palmaresului groaznic pe care Craiova îl are în faţa echipei sale, o victorie în ultimele 20 de meciuri, finanţatorul FCSB a pus dominarea vicecampioanei pe seama diferenţei de valoare din ultimii ani. Una care, acum, s-ar fi micşorat. Iar atuurile Craiovei sunt linia de mijloc, Koljic, dar şi tânărul Mihăilă, pe care Becali îl vede făcând adevărate minuni, dacă se află într-o zi bună: "Până acum era diferenţă de valoarea, adică ei nu erau mai valoroşi decât noi. Şi acum cred că suntem mult mai valoroşi decât ei, dar au şi ei cât de cât echipă, au jucători buni la mijloc, Cicâldău, Mateiu, Nistor, Mihăilă poate face minuni. Dar, dacă-l găseşti într-o zi proastă....depinde cum îl găseşti. E şi Koljic. Nu puteau câştiga pentru că era diferenţă de valoare, dar acum sunt şi ei valoroşi şi pot câştiga", a spus Becali, sâmbătă, la Pro X.

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele