Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Pasă de gol pentru Alexandru Maxim în ultimul meci din Super Lig

Superlig Publicat pe 8 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20542043/1/eydkopixmagmodd.jpg

Alexandru Maxim a contribuit cu o pasă de gol în victoria înregistrată de Gaziantep, scor 3-1, pe teren propriu contra formaţiei Karagumruk, în etapa a 20-a din Super Lig.

În minutul 18 al meciului, internaţionalul român l-a găsit pe Muhammet Demir, care a dublat avantajul gazdelor. Soyalp deschisese scorul în minutul şase.

Emre Mor a redus din diferenţă pentru oaspeţi în minutul 50, dar golul lui Joao Figueiredo din minutul 73 a securizat victoria pentru fosta echipă a lui Marius Şumudică.

Alexandru Maxim a fost scos de pe teren în minutul 88. Celălalt român de la Gaziantep, Alin Toşca, a fost integralist în centrul defensivei turce.

Patru goluri şi trei pase de gol are Maxim, în 13 apariţii, în actualul sezon din Super Lig.

În urma acestui rezultat, Gaziantep urcă pentru moment pe locul şase în clasament şi adună 31 de puncte. Karagumruk rămâne pe locul 11, cu 27 de puncte, poziţie pe care riscă să o piardă.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele