PAȘCANU A BĂTUT PALMA CU CFR. PENTRU CÂTE SEZOANE VA JUCA ÎN GRUIA - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Liga I Noutăți Video

PAȘCANU A BĂTUT PALMA CU CFR. PENTRU CÂTE SEZOANE VA JUCA ÎN GRUIA

CFR Cluj are o misiune dificilă, în această seară, de la 22.00, la Praga, împotriva Slaviei. Campionii României au de remontat înfrângerea suferită în meciul tur din Gruia (0-1). Înaintea meciului, Bogdan Mara, directorul sportiv al echipei clujene a confirmat că CFR Cluj a ajuns la un acord cu internaționalul de tineret Alex Pașcanu. Dorit și de FCSB, fotbalistul care a evoluat la echipa secundă a clubului britanic Leicester a ales să vină în Gruia, va semna pentru următoarele 4 sezoane și este așteptat să vină deja de mâine, pentru vizita medicală.

„Pașcanu a dorit foarte mult să vină la noi, a ales să vină la Cluj, Discuțiile au durat, iar problemele au fost cu clubul lui, nu cu Pașcanu. Problema a fost doar de a-și rezolva situația sa cu clubul. Mâine va veni pentru vizita medicală”, a spus Mara, în direct la LOOK PLUS.

Slavia Praga – CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 22.00, și va fi transmis în direct pe LOOK PLUS.

7 comentarii pentru “PAȘCANU A BĂTUT PALMA CU CFR. PENTRU CÂTE SEZOANE VA JUCA ÎN GRUIA

  1. Salut Bogdan mare eu sunt Rapidist înfocat îmi pare rău că Cfr Cluj nu sa calificat în grupele ligi campionilor părerea mea este că vina aparține lu Dan Petrescu de oare ce îl ține pa Cfr pe Omrani care nu face nimic marchează foarte rar pe lângă Lacina Traore ar fi bine să fie transferat de Cfr Cluj și Eric De Oliveira asta pentru ca Cfr să facă o figură frumoasă în Uefa Europa League trebe un atacant de creație cu viteză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine