Ultima oră
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”
Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League

Paşcanu, la un nou punct al carierei. Ambiţii mari cu echipa naţională. ”Am făcut o ţară întreagă mândră şi vreau să reuşim la fel şi anul următor. Mai întâi, sper să ne calificăm”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19466400/1/pas.jpg

CFR Cluj a anunţat vineri seara că a renunţat la serviciile fundaşului Alexandru Paşcanu. Fotbalistul naţionalei de tineret a fost cedat sub formă de împrumut la Ponferradina, echipă care a terminat în coada ligii secunde din Spania, în sezonul trecut.

Paşcanu a fost adus la CFR ca şi jucător de bază, după prestaţiile excelente de la Campionatul European U-21 de anul trecut, dar nu a confirmat în Gruia, iar oficialii au decis să îl împrumute la Voluntari, iar acum este trimis din nou în altă parte.

Fundaşul a revenit la naţionala de tineret, sub comanda lui Adi Mutu şi are ambiţii mari.

"Pentru mine, a fost cel mai frumos sentiment din cariera mea şi, totodată, din viaţa mea. Am făcut o ţară întreagă mândră şi vreau să reuşim la fel şi anul următor. Mai întâi, sper să ne calificăm, apoi să repetăm performanţa de anul trecut.

Sunt două meciuri grele acum pentru noi, nicio deplasare nu e uşoară. Nu mai există meciuri uşoare. Deşi am câştigat cu 4-1 partida cu Finlanda, de la Voluntari, a fost un meci foarte dificil, acum probabil ne va aştepta o partidă la fel de grea, dar sper să obţinem victoria.

Acum avem şi varianta locului doi, care ne califică direct, însă pentru noi e foarte important să câştigăm toate meciurile care ne-au mai rămas de disputat" , a spus Alexandru Paşcanu, în cadrul unui interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele