Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Paşcanu, la un nou punct al carierei. Ambiţii mari cu echipa naţională. ”Am făcut o ţară întreagă mândră şi vreau să reuşim la fel şi anul următor. Mai întâi, sper să ne calificăm”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19466400/1/pas.jpg

CFR Cluj a anunţat vineri seara că a renunţat la serviciile fundaşului Alexandru Paşcanu. Fotbalistul naţionalei de tineret a fost cedat sub formă de împrumut la Ponferradina, echipă care a terminat în coada ligii secunde din Spania, în sezonul trecut.

Paşcanu a fost adus la CFR ca şi jucător de bază, după prestaţiile excelente de la Campionatul European U-21 de anul trecut, dar nu a confirmat în Gruia, iar oficialii au decis să îl împrumute la Voluntari, iar acum este trimis din nou în altă parte.

Fundaşul a revenit la naţionala de tineret, sub comanda lui Adi Mutu şi are ambiţii mari.

"Pentru mine, a fost cel mai frumos sentiment din cariera mea şi, totodată, din viaţa mea. Am făcut o ţară întreagă mândră şi vreau să reuşim la fel şi anul următor. Mai întâi, sper să ne calificăm, apoi să repetăm performanţa de anul trecut.

Sunt două meciuri grele acum pentru noi, nicio deplasare nu e uşoară. Nu mai există meciuri uşoare. Deşi am câştigat cu 4-1 partida cu Finlanda, de la Voluntari, a fost un meci foarte dificil, acum probabil ne va aştepta o partidă la fel de grea, dar sper să obţinem victoria.

Acum avem şi varianta locului doi, care ne califică direct, însă pentru noi e foarte important să câştigăm toate meciurile care ne-au mai rămas de disputat" , a spus Alexandru Paşcanu, în cadrul unui interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele