Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Patronul i-a anunţat plecarea după meciul din ultima etapă! În locul său vin 3 fotbalişti: ”Discuţiile sunt avansate”

Superliga Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19487957/1/rps2461.jpg

Botoşani pregăteşte mai multe mişcări de trupe în perioada următore. Patronul Valeriu Iftime a afirmat că atacantul Reagy Ofosu este pe picior de plecare, iar pe lista venirilor se regăsesc nu mai puţin de doi- trei jucători. Negocierile sunt destul de avansate, astfel că Marius Croitoru i-ar putea avea destul de repede sub comandă.

Am ceva concretizat la nivel de plecări şi, dacă pleacă, trebuie să vină doi-trei jucători noi. O să vină vreo trei fotbalişti pentru care muncim acum. La plecare, deocamdată, mult mai avansat s-ar putea să fie Ofosu. Pleacă din România. Nu sunt bani în România, iar eu gratuit jucătorii nu-i dau”, a declarat Valeriu Iftime pentru Antena Sport.

Ofosu a venit în România anul trecut, din Ungaria. A jucat 41 de meciuri, a marcat 7 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele