Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Patronul lui Sepsi a confirmat interesul pentru Constantin Budescu! UPDATE: Mijlocaşul s-a răzgândit şi pare mai decis să meargă la FC Voluntari

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20558166/1/budescu.jpg

Plecat de la FCSB după o aventură scurtă în care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, Constantin Budescu (32 de ani) e aproape să semneze un nou contract, cu cei de la Sepsi Sfântu-Gheorghe.

UPDATE marţi, 18 ianuarie (16:25): Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Budescu la Sepsi. Se pare că mijlocaşul nu mai e la fel de sigur că vrea să meargă la Sfântu Gheorghe, iar o ofertă, tot din Casa Liga 1, i-a cam dat planurile peste cap.

Budescu este de interes şi pentru FC Voluntari, conform GSP, şi pare mai tentat de o mutare acolo, pentru că ar fi mai aproape de familie. Şi FC U Craiova s-a interesat de Budescu, dar nu a vrut să dea curs propunerii.


Ştirea iniţială 

Sunt şanse ca transferul să devină oficial în cursul zilei de marţi. Budi a fost dorit în Liga 2, de fosta sa echipă Petrolul Ploieşti şi de Hermannstadt, însă nu a dat curs, preferând să evolueze la un nivel mai înalt.

Patronul celor de la Sepsi a dezvăluit că fotbalistul a acceptat oferta şi va avea un salariu de 10.000 de euro.

„Îl aşteptăm cu braţele deschise. E pe drum, a acceptat oferta noastră. Îi oferim 10.000 de euro lunar până în vară. Dacă va juca bine, rămâne la noi şi din vară. E un fotbalist bun”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Radio Sport Total FM.

Constantin Budescu a marcat şi a pasat decisiv o singură dată în 10 meciuri din primul eşalon, în actuala stagiune pentru formaţia antrenată de Toni Petrea.

Covăsnenii i-au pierdut în această iarnă pe: Rajko Rep, Tsvetelin Chunchukov şi Nandor Tamaş, iar la capitolul veniri nu au bifat nimic.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele