Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Patronul Parmei rămâne optimist, în ciuda retrogradării echipei. "Lucrăm deja să construim Parma de mâine"

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20159354/1/krause.jpg

Parma a retrogradat matematic în Serie B, după eşecul cu Torino, scor 0-1, în etapa cu numărul 34 din Serie A. Patronul clubului, miliardarul american Kyle Krause, a publicat o scrisoare în care le promite fanilor că va reforma echipa şi va renova stadionul, pregătindu-se pentru o revenire rapidă în prima ligă.

Parma Calcio 1913, club refondat în 2015, după un faliment, a revenit în Serie A în 2018, după trei promovări succesive.

În acest sezon, Parma a reuşit doar 3 victorii în 34 de meciuri şi a primit 71 de goluri.

Miliardarul Kyle Krause a investit aproape 70 de milioane de euro în transferuri, de când a preluat Parma anul trecut. Printre jucătorii aduşi se numără Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

"După un sezon tumultuos şi complicat, avem un rezultat care provoacă un sentiment adânc de frustrare şi dezamăgire în rândul celor care iubesc acest club.

Dar vreau să fiu clar: încrederea mea în acest club, în suporteri şi în acest oraş rămâne neschimbată. Alături de noua conducere pe care am instalat-o, lucrăm deja să construim Parma Calcio de mâine. Ştiţi deja despre planurile de a renova stadionul Tardini, o arenă care va fi un simbol al viitorului.

Îi asigur pe fani şi pe autorităţi că vom lupta în continuare în fiecare meci rămas din Serie A. Şi vom transforma această dezamăgire în energie, pentru a creşte şi a deveni mai puternici.

În foc se căleşte oţelul. Parma nu renunţă niciodată", a scris Kyle Krause pe Twitter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele