Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Patronul Rapidului a vorbit încă o dată despre obiectivul echipei şi transferurile care vor urma: „Istoria ne obligă! Nu vrem dureri de cap”

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20460952/2/angelescu.jpg

Academica Clinceni şi Rapid au încheiat cu stil turul sezonului regular din Casa Liga 1 2021/2022. A fost 3-2 pentru giuleşteni în Ştefan cel Mare, după ce ilfovenii au condus cu 1-0 şi 2-1, rezultat în care echipa lui Mihai Iosif termină etapa a 15-a pe un onorabil loc 5. 

Victor Angelescu, patronul de la Rapid, a trasat primele concluzii după terminarea turului din sezonul regulat şi a vorbit încă o dată despre obiectivul echipei.

Suntem foarte mulţumiţi de primele 15 etape, am adunat un număr nesperat de puncte, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Suntem acolo unde ne dorim, pe un loc departe de baraj sau retrogradare. Istoria ne obligă, ne ajută şi publicul, dar suntem o nou-promovată şi am mai văzut surprize şi în campionatul trecut. Ne dorim play-off-ul, dar orice business are o strategie, iar strategia noastră este să ne salvăm de la retrogradare, nu vrem să avem dureri de cap. 

Dacă vom avea şanse la play-off, nu ne vom da la o parte. Mai sunt încă 15 meciuri, dacă va fi cazul vom schimba target-ul, dar acum obiectivul nostru este să nu avem emoţii. Nu vom face multe transferuri, dar doi jucători, două posturi am identificat mai deficitare, vom vedea. Acum suntem bine pentru o nou-promovată”, a declarat Victor Angelescu, patronul Rapidului, la ProX. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele