Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Patronul Rapidului anunţă obiectivul echipei după victoria cu CFR +noi transferuri: „Asta ne dorim!”

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20433970/2/angelescu.jpg

Rapid a reuşit să producă o mare surpriză în meciul considerat acasă, dar jucat la Mioveni, învingând campioana en-titre a României, CFR Cluj. Elevii lui Mihai Iosif s-au impus 2-0. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a intrat în direct la TV în cursul zilei de luni şi a anunţat că obiectivul rămâne evitarea retrogradării. În plus, vrea două transferuri la echipă.

„Am trăit meciul cu emoţii la început, dar în final am fost fericit. Situaţia lui Miţă nu s-a schimbat deocamdată, încă nu poate da indicaţii de pe bancă. A contat faptul că băieţii s-au mobilizat, s-au pregătit bine în perioada de pauză şi iată că au reuşit să învingă campioana.

Am învins CFR Cluj şi FCSB, dar am pierdut puncte cu alte echipe. În final contează punctele. Obiectivul va rămâne evitarea retrogradării, fără emoţii, indiferent de ce se întâmplă. Nu vom schimba acest obiectiv. Ne dorim ca undeva cu cinci etape înainte de final să fim salvaţi, să nu ajungem în ultimele două etape şi să ne luptăm pentru baraj.

În general nu se fac multe transferuri în perioada de iarnă, dar probabil că vom aduce doi jucători. Probabil că unii vor pleca, dar mai este până atunci. Suntem mulţumiţi de jucătorii care au rămas cu noi după sezonul din Liga 2, ne bucurăm că au confirmat şi în Liga 1. Noi am schimbat mulţi jucători în vară şi le-am acordat încredere celor rămaşi”, a spus Victor Angelescu, pentru Digi Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele