Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Patru cazuri de COVID-19 la Astra, meciul cu Craiova nu se mai poate juca! Anunţul oficial al LPF

Superliga Publicat pe 31 iul 2020
mail-share icon Email
  • Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, programat de la ora 18:45, nu se va mai juca vineri, după ce patru fotbalişti ai giurgiuvenilor, David Lazar, Constantin Dima, Costel Avram şi David Bruno, au fost depistaţi cu COVID-19 la runda de testare din cursul zilei de vineri. 
  • Justin Ştefan, Secretarul General al LPF, a confirmat cazurile şi a transmis că e imposibil ca meciul să se mai joace.
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19433001/4/rps-5511.jpg


UPDATE vineri ora 16:25 | Justin Ştefan, Secretarul General al LPF, a confirmat cele patru cazuri de la Astra Giurgiu şi a transmis că meciul nu se mai poate juca: „Sunt patru cazuri pozitive. Trei jucători de la prima echipă şi unul de la echipa a doua. Porneşte o nouă ancheta epidemiologică. Conform ordinului ministrului clubul Astra e suspendată de la programări până la finalizarea anchetei. Noi vom urma procedurile impuse de autorităţi. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca", a spus numărul 2 din forul condus de Gino Iorgulescu, citat de gsp.ro.

UPDATE vineri ora 16:10 | Alte patru noi cazuri de COVID-19 au fost depistate în lotul celor de la Astra la ultima rundă de teste, au confirmat surse din cadrul LPF pentru Look Sport. Cei patru infectaţi sunt David Lazar, Constantin Dima, David Bruno şi Costel Avram, ultimul de la echipa a doua, iar partida programată la ora 18:45 nu se mai juca astăzi! E aşteptată o reacţie a Ligii Profesioniste de Fotbal, care trebuie să găsească soluţii pentru ca meciul să se joace!

Cei patru i se adaugă lui Ljuban Crepulja pe lista fotbaliştilor infectaţi, iar Astra a încercat să-şi ia o măsură de siguranţă: Bogdan Andone a chemat zece jucători de la echipa a doua pentru a completa lotul, tocmai în eventualitatea în care se descopereau noi cazuri de COVID-19.

Testul PCR al lui Risto Radunovic, colegul de cameră al lui Crepulja, a ieşit negativ.

UPDATE | Meciul Astra - Craiova, contând pentru etapa 9 a play-off-ului a fost reprogramat pentru vineri, de la ora 18:45 şi va fi transmis în direct de Look Plus.


UPDATE | LPF a anunţat amânarea partidei: "Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute miercuri, 29 iulie, cu începere de la ora 21.30, nu se va mai juca din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă".

Este vorba despre mijlocaşul croat Ljuban Crepulja, în vârstă de 26 de ani. Jucătorul a avut simptome miercuri dimineaţa şi a fost testat de urgenţă, rezultatul fiind pozitiv, a confirmat preşedintele Astrei, Dani Coman.

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova poate fi un meci de referinţă în istoria oltenilor! Partida se joacă miercuri, de la ora 21:30, live pe Look Plus şi contează pentru etapa a noua a play-off-ului din Casa Liga 1 2019-2020.
 
Astra - Universitatea Craiova, live pe Look Plus vineri, ora 18:45. Echipele probabile:
  • Astra: Lazar - Şerban, Graovac, Dandea, Radunovic - Răduţ, Simion, T. Seto, V. Gheorghe - Alibec, Fatai
  • Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Acka, Cosic, Bancu - Cicâldău, Mateiu, Nistor - Bărbuţ, Koljic, Mihăilă
Doi metri până la linia de finiş. Atât mai are Universitatea Craiova după un maraton epuizant, în care a trecut prin demiteri succesive de antrenori, o pandemie şi o serie incredibilă cu Cristiano Bergodi. E nevoie de un strateg italian, dar şi de o victorie cu Astra pentru ca visul oltean, amânat timp de trei decenii, să se îndeplinească!
 
Dar Astra şi-a făcut obiceiul să vorbească pe teren, chiar dacă neglijenţele patronului Ioan Niculae au împiedicat-o, rând pe rând, să se bată pentru titlu sau un loc de Europa League. Cu Bogdan Andone pe post de conducător de oaşte, cu Alibec şi Budescu în linia întâi, giurgiuvenii au aplicat o lovitură de topor etapa trecută, 4-0 la Mediaş, semn că nu-i vor primi cu pâine şi sare pe oaspeţii din Bănie, veniţi, de asemenea, pe cai mari după un 2-0 în Moldova, cu FC Botoşani.
 
Astra şi Craiova stau faţă în faţă pentru a patra şi ultima oară în acest sezon. A fost 1-0 Craiova şi 1-0 pentru Astra în ambele meciuri din sezonul regular, iar partida mai importantă, din turul play-off-ului, a fost câştigată de olteni, scor 2-1 pe "Ion Oblemenco".
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele