Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Patru luni de suspendare şi amendă pentru Becali din partea FRF! Pentru ce plăteşte finanţatorul FCSB

Superliga Publicat pe 9 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19416212/1/gbb.jpg

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Declaraţiile legate de necesitatea echipelor feminine în fotbalul românesc i-au adus lui Gigi Becali, 61 de ani, o suspendare de patru luni, dar şi o amendă de 10.000 de lei pentru clubul FCSB.
 
Comisia de Etică a apreciat drept discriminatorii cuvintele lui Becali, iar finanţatorul FCSB nu a scăpat nepedepsit: "Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 54.1 din RD se sancţionează pârâtul Becali George cu măsura suspendării pentru 4 (patru) luni şi penalitate sportivă de 65.000 lei. În baza art. 54.1 din RD se sancţionează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în comunicatul transmis de Comisia care aparţine de FRF, forul care l-a reclamat pe omul de afaceri.
 
"Dacă o să fie obligatoriu, o să cumpărăm una. Adică cumpăr una... Îi dau 10.000 sponsorizare şi pune FCSB pe piept. (n.r. - întrebat dacă o să meargă în vestiar să le încurajeze) Uite, vezi? Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Vezi? Că şi asta strică! Hai, că cine ştie, discriminare, că la nebunia lor orice lucru e discriminare.
 
Dar eu spun lucrurile cum le văd normal, eu spun o opinie, o părere şi în opinia mea nu trebuie să facă femeia... Dar dacă trebuie şi e obligatoriu, cum este în regulament... Chiar ne-a rugat o echipă, le dau 10.000 sponsorizare şi după aia joacă pe piept cu FCSB. Nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în ţâţă? Hai, fiţi sănătoşi!", au fost declaraţiile date de Becali, în momentul în care a fost întrebat despre obligativitatea întemeierii unei echipe de fotbal feminin. Ulterior, Becali a revenit asupra declaraţiilor şi a spus că, deşi consideră că femeile nu trebuie să joace fotbal, va sponsoriza cu 10.000 de euro o echipă de fete.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele