Ultima oră
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”

Patru persoane au fost reţinute după jignirile rasiste la adresa unor jucători ai naţionalei Angliei

EURO 2020 Publicat pe 15 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20294684/2/thefacom-5.jpg

Patru persoane au fost reţinute, după ce fotbalişti ai naţionalei Angliei au fost victime ale abuzurilor rasiste, în mediul online, după înfrângerea din finala EURO 2020, informează BBC.

Marcus Rashford, Bukayo Saka şi Jadon Sancho au fost jucătorii vizaţi după ce au ratat penaltiuri în finala EURO 2020.

Şeful poliţiei, Mark Roberts, a spus că abuzul a fost cu adevărat "ticălos".

"Dacă stabilim că sunteţi în spatele acestei infracţiuni, vă vom urmări şi veţi face faţă consecinţelor grave ale acţiunilor voastre ruşinoase", a spus el.

Poliţia a precizat că "un torent de comentarii rasiste care îi vizează unii dintre jucătorii de culoare ai echipei” au apărut, duminică, pe reţelele de socializare, după ce Anglia a pierdut, la loviturile de departajare, în faţa Italiei, în finala de pe Stadionul Wembley.

Unitatea de poliţie britanică care se ocupă de problemele din fotbal a anunţat că echipa sa lucrează la "un număr semnificativ de rapoarte de abuzuri rasiste". Forţele de poliţie locale au făcut cele patru reţineri, se arată într-un comunicat.

Mark Roberts a declarat că abuzul rasist "a şocat şi a îngrozit pe bună drepatte oamenii din toată ţara”: "Echipa noastră naţională a reprezentat adevărate modele în timpul turneului, comportându-se cu profesionalism şi demnitate. Sunt dezgustat că există persoane care cred că este acceptabil să direcţioneze astfel de abuzuri urâte către ei sau către oricine altcineva.".

El a spus că ancheta va continua să încerce să îi găsească pe cei responsabili, iar poliţiştii lucrează în acest scop împreună cu reţelele de socializare Facebook, Instagram şi Twitter.

Unitatea de poliţie a fotbalului din Marea Britanie a anunţat că au fost înregistrate, la 13 iulie, 897 de incidente legate de fotbal şi 264 de reţineri în toată ţara, în perioada de 24 de ore din jurul finalei.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele