Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20044752/1/ant.jpg

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după un succes pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, cu scorul de 3-1. Partida a fost în direct pe Look Sport+.

Formaţia din Liga 2 a început foarte bine partida şi a avut trei ocazii mari în primele 15 minute, dar ”câinii” au revenit prin două reuşite superbe semnate de Paul Anton, care a fost de departe jucătorul partidei.

„Mă bucur că ne-am calificat. Că am venit cu gândul acesta, să ne calificăm. Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă. Mereu când am ocazia, încerc să trag la poartă. La al doilea gol, am avut puţină şansă.

E un obiectiv Cupa. Acum, atât mai mult, dată fiind poziţia din campionat. Au rămas în Cupă numai echipe bune. Avem obiectivul de a ajunge în finală şi vom vedea.

Urmează în campionat meciul cu Voluntari, au jucători buni”, a declarat Paul Anton, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele