Ultima oră
Damjan Djokovic va pleca la Rizespor pe un salariu uriaş Damjan Djokovic va pleca la Rizespor pe un salariu uriaş
Fanii lui Dinamo salută plecarea lui Şerdean de la echipă. ”Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toţi cei ascunşi în spatele acestui plan diabolic” Fanii lui Dinamo salută plecarea lui Şerdean de la echipă. ”Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toţi cei ascunşi în spatele acestui plan diabolic”
Alarmă la City! Sergio Aguero are Coronavirus Alarmă la City! Sergio Aguero are Coronavirus
VIDEO | Accident horror în Raliul Monte-Carlo. Echipajul a scăpat miraculos VIDEO | Accident horror în Raliul Monte-Carlo. Echipajul a scăpat miraculos
EXCLUSIV | Budescu, prins între Astra şi FCSB: "Este foarte greu, domnul Niculae nu vrea să mă lase" EXCLUSIV | Budescu, prins între Astra şi FCSB: "Este foarte greu, domnul Niculae nu vrea să mă lase"
Forţează promovarea. Oţelul Galaţi a transferat doi jucători care au jucat în Casa Liga 1 Forţează promovarea. Oţelul Galaţi a transferat doi jucători care au jucat în Casa Liga 1

Paul Anton, atac dur la conducerea lui Dinamo. ”Răbdarea mea este în limita legii şi cred că şi ceilalţi colegi gândesc la fel”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19884847/1/ant.jpg

Dinamo a obţinut miercuri seară, în direct pe Look Sport, a cincea victorie a sezonului, 2-0 la Mediaş, cu Hermannstadt, rezultat care o apropie la două puncte de ultimul loc de play-off. Fabbrini (29) şi Nemec (32) au rezolvat partida încă din prima repriză, echipa lui Ruben Albes căutând în zadar o replică pe măsură.

Paul Anton, unul din liderii vestiarului a declarat la flash-interviuri că nu ştie dacă va mai rămâne şi a ţinut să taxeze conducerea spaniolă, pentru haosul creat în cadrul clubului.

„Mă bucur că am reuşit să avem o prestaţie bună, să profităm de ocaziile avute, să înscriem repede.

Într-adevăr am avut discuţii cu fanii, situaţia este foarte grea, confuză. Nu se poate continua aşa. Acţionarii majoritari trebuie să înţeleagă că nu pot să îşi bată joc de noi la infinit. Trebuie să ia o decizie, dacă nu pot să susţină clubul, să facă un pas în spate şi să cedeze clubul celor care îşi doresc adevărat.

E greu să spun dacă rămân. Sunt aici şi voi da 100% până la final. Răbdarea mea este în limita legii şi cred că şi ceilalţi colegi gândesc la fel. Chiar dacă am arătat devotament şi iubire faţă de acest club, totul are o limită şi problema e că se apropie acea limită la toată lumea”, a spus Paul Anton, după meciul cu Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele