Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Paul Anton, atac dur la conducerea lui Dinamo. ”Răbdarea mea este în limita legii şi cred că şi ceilalţi colegi gândesc la fel”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19884847/1/ant.jpg

Dinamo a obţinut miercuri seară, în direct pe Look Sport, a cincea victorie a sezonului, 2-0 la Mediaş, cu Hermannstadt, rezultat care o apropie la două puncte de ultimul loc de play-off. Fabbrini (29) şi Nemec (32) au rezolvat partida încă din prima repriză, echipa lui Ruben Albes căutând în zadar o replică pe măsură.

Paul Anton, unul din liderii vestiarului a declarat la flash-interviuri că nu ştie dacă va mai rămâne şi a ţinut să taxeze conducerea spaniolă, pentru haosul creat în cadrul clubului.

„Mă bucur că am reuşit să avem o prestaţie bună, să profităm de ocaziile avute, să înscriem repede.

Într-adevăr am avut discuţii cu fanii, situaţia este foarte grea, confuză. Nu se poate continua aşa. Acţionarii majoritari trebuie să înţeleagă că nu pot să îşi bată joc de noi la infinit. Trebuie să ia o decizie, dacă nu pot să susţină clubul, să facă un pas în spate şi să cedeze clubul celor care îşi doresc adevărat.

E greu să spun dacă rămân. Sunt aici şi voi da 100% până la final. Răbdarea mea este în limita legii şi cred că şi ceilalţi colegi gândesc la fel. Chiar dacă am arătat devotament şi iubire faţă de acest club, totul are o limită şi problema e că se apropie acea limită la toată lumea”, a spus Paul Anton, după meciul cu Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele