Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Paul Anton nu mai rămâne la Dinamo. CFR îl doreşte încă din iarnă

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20175201/1/rps-1094.jpg

Dinamo a câştigat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. În urma acestei victorii, a patra la rând, Dinamo nu mai riscă retrogradarea directă în Liga 2. Paul Anton a declarat că nu ştie dacă va rămâne la echipă după încheierea sezonului.

Paul Anton a înscris două goluri din penalty, în minutele 34 şi 90+3. Fotbalistului îi expiră contractul la finalul sezonului, iar Gazeta Sporturilor scrie că nu va prelungi.

O destinaţie ar putea fi CFR Cluj, fiind dorit încă de iarna trecută, dar agentul caută un club şi în străinătate, unde ar avea şansa la un salariu mai mare decât ce i-ar putea oferi campioana en-titre din Casa Liga 1.

  • Mijlocaşul este cotat la suma de un milion de euro de cei de la Transfermarkt

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele