Ultima oră
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. Baia Mare - Poli Iaşi 3-1. Petrolul - FC U Craiova, de la 18:45, pe Look Sport+. Mioveni - Rapid, de la 21:30
VIDEO | Cupa României, 16-imi de finală. Baia Mare - Poli Iaşi 3-1. Petrolul - FC U Craiova, de la 18:45, pe Look Sport+. Mioveni - Rapid, de la 21:30
Marius Copil, eliminat în primur tur al turneului challenger de la Bucureşti Marius Copil, eliminat în primur tur al turneului challenger de la Bucureşti
Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor” Adrian Porumboiu, convins că Rednic e varianta cea mai bună pentru Dinamo: ”Nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor”
VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen VIDEO | Robert Lewandowski a primit Gheata de Aur, după un sezon fabulos la Bayern Munchen
Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”
Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”
VIDEO | FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei României VIDEO | FC Voluntari, prima echipă calificată în optimile de finală ale Cupei României

Paul Anton, pe punctul să plece de la Dinamo. Mâine are toate şansele să fie declarat liber de contract

Dinamo Publicat pe 27 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20318886/1/paulantonfb.jpg

Situaţia lui Paul Anton (30 de ani) este pe cale să se rezolve în perioada imediat următoare. Miercuri, va avea loc o nouă înfăţişare la Camera Naţională a Soluţionării Litigiilor din cadrul FRF, iar şansele ca el să fie declarat liber de contract, în raport, cu Dinamo, sunt mari.

Agentul lui Paul Anton a declarat că speră ca mijlocaşul să înceapă o nouă aventură în carieră, după situaţia nefastă petrecută în ”Ştefan cel Mare”. Campionatul din Casa Liga 1 a început deja, iar Anton trebuie să îşi găsească o altă echipă. Nu e însă exclus nici un transfer în afara României. De el s-a interesat şi Ludogoreţ.

Mâine, la Comisie, am încredere totală că oficialii forului se vor gândi la viitorul jucătorului, a suferit destul, atâta vreme. Străinii (n.r- spaniolii care au fost la Dinamo) au mers la FIFA, şi-au depus memorii acolo, ceea ce, ca o părere personală, nu mi se pare cinstit şi în regulă, un lucru urât, dar e treaba celor de la club cum au tratat de s-a ajuns la o astfel de situaţie.

Paul şi-a făcut mereu datoria faţă de Dinamo, ca de altfel faţă de orice club la care a fost. Acum, trebuie să-şi vadă şi el de familia lui. Mizez pe faptul că forul pus să judece se va pronunţa.

Ei (n.r- oficialii lui Dinamo) încearcă să amâne situaţia, invocând interdicţia la transferuri, dar nu fac lucrurile cum trebuie cu cei ce au rămas şi au continuat la echipă. Ori ei au spus că au venit să îndrepte lucrurile.

Nu e nimic cu Craiova sau cu alt club, întrucât Paul e jucător sub contract cu Dinamo şi-şi respectă angajamentul şi regulamentul”, a declarat Lucian Marinescu, agentul lui Paul Anton, pentru GSP.

Paul Anton, spre Ludogoreţ?

Ludogoreţ a aflat de situaţia sa şi este dispusă să îl oferteze. Echipa din Bulgaria se interesează şi s-a interesat de el, iar mijlocaşul ar putea accepta o astfel de ofertă, mai ales că se ştie faptul că Ludogoreţ este o echipă care plăteşte salarii generoase.

În plus, Paul Anton ar avea ocazia să cucerească şi trofee, dar şi să joace în cupele europene. Pe scurt, să realizeze performanţe mai importante decât ar putea realiza la Dinamo, un club intrat în insolvenţă pentru a doua oară, în câţiva ani.

În sezonul precedent de Casa Liga 1, Anton a adunat 35 de meciuri, a marcat de 7 ori şi a oferit colegilor săi două pase decisive. Dacă restanţele nu depăşesc trei luni, Paul Anton poate pleca din ”Ştefan cel Mare” în momentul în care un club achită 200.000 de euro în schimbul său.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele