Ultima oră
Remiză pentru Răzvan Lucescu în Arabia Saudită. Al-Hilal a pierdut victoria pe final de meci Remiză pentru Răzvan Lucescu în Arabia Saudită. Al-Hilal a pierdut victoria pe final de meci
VIDEO | Fenerbache - Kayserispor 3-0. Trupa lui Dan Petrescu nu a avut nicio şansă în faţa unei echipe cu pretenţii de titlu VIDEO | Fenerbache - Kayserispor 3-0. Trupa lui Dan Petrescu nu a avut nicio şansă în faţa unei echipe cu pretenţii de titlu
VIDEO | Hermannstadt - CFR, pe Look Sport+ de la 20:30. Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - CFR, pe Look Sport+ de la 20:30. Echipele de start
Luiz Felipe Scolari şi-a reziliat contractul cu cei de la Cruzeiro Luiz Felipe Scolari şi-a reziliat contractul cu cei de la Cruzeiro
Valeriu Iftime nu suferă din cauza faptului că nu l-a vândut pe Haruţ. ”De el ştiam că nu a fost afectat" Valeriu Iftime nu suferă din cauza faptului că nu l-a vândut pe Haruţ. ”De el ştiam că nu a fost afectat"
Guardiola, tranşant, după demiterea lui Lampard de la Chelsea. "Aici trebuie să câştigi. Oamenii vorbesc de proiecte, idei, dar nu există aşa ceva” Guardiola, tranşant, după demiterea lui Lampard de la Chelsea. "Aici trebuie să câştigi. Oamenii vorbesc de proiecte, idei, dar nu există aşa ceva”

Paul Codrea le taie ”aripile” lui Man şi Coman: ”Îi facem zmei, dar să vedem dacă fac faţă acolo unde merg. Ce ştim noi din Liga 1 e una, realitatea acolo poate fi alta”

FCSB Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19626384/1/dennis-man-1.jpg

Paul Codrea, fost fotbalist în Serie A, a vorbit despre jucătorii din Casa Liga 1 care ar putea face trecerea în campionatele importante din Europa, printre care Florinel Coman şi Dennis Man de la FCSB. Fostul mijlocaş nu este însă impresionat de cei doi, deşi Becali afirmă răspicat de ani buni că va lua pe ei zeci de milioane de euro.

Codrea îi sfătuieşte pe fotbalişti ca pentru moment să continua la FCSB şi să ia titlu. Abia apoi să se gândească la transferuri importante. Referitor la evoluţiile lor din Casa Liga 1 de până acum, Codrea nu a fost impresionat de ce au arătat.

Dennis Man şi Florinel Coman ar fi bine să rămână la FCSB pentru ca şansele la titlu să fie mai mari, dar sigur că dacă vor fi oferte bune pentru ei la fel de bine pot fi şi vânduţi. Şi pe ei îi facem zmei, dar să vedem dacă vor face faţă acolo unde vor merge. Ce ştim noi din Liga 1 este una, dar realitatea acolo poate fi alta”, a declarat Codrea pentru realitateasportiva.net.

Man şi Coman vor merge la FCSB 2 

Gigi Becali se pare că se ţine de cuvânt când vine vorba de războiul dintre FCSB şi Steaua. Omul de afaceri declara încă din urmă cu ceva timp că vrea să ţină Steaua în Liga 3 cel puţin un sezon şi pune totul la cale.

Nu i-a trecut această idee. Potrivit ProSport, în cazul în care cele două vor juca barajul de promovare pentru Liga 2, atunci Becali va trimite la ”satelit” cei mai buni jucători ai primei echipe. Vedetele vor intra la joc, fiind vorba, printre mai mulţi jucători, şi ca Florinel Coman, Florin Tănase şi Dennis Man să fie trimişi acolo. Pe listă s-ar mai regăsi, însă, şi Olimpiu Moruţan, Darius Olaru şi alţii.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele