Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Paul Papp, prima reacţie după ce a fost prezentat la Craiova. ”Am venit în România pentru a mă bate la un loc de titular”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19449344/1/pap.jpg

Paul Papp este în mod oficial noul jucător al celor de la Universitatea Craiova, cu ajutorul căruia oltenii speră că nu vor mai rata titlul în viitorul sezon. Fostul apărător de la FCSB a semnat pe trei ani cu echipa lui Bergodi, după ce a părăsit Tucia pentru revenirea în ţară.

"Sunt foarte fericit, foarte motivat, pentru că am găsit aici nişte oameni extraordinari. Am găsit o echipă extraordinară, de la patroni, până la jucători. Sunt fericit că am semnat. Am semnat pentru a ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivul, de a lua campionatul.  2.21 Trebuiesă facem multe sacrificii pentru câştigarea campionatului, nu există alibi, nu există nu vreau sau nu pot. Trebuie să fim foarte concentraţi, trebuie să fim dispuşi să facem sacrificii. Dacă va trebui să stăm 2-4-6 luni în cantonament, o vom face.

Nu a fost un pas înapoi, pentru că toată lumea ştie, la Sivasspor nu prea am jucat. Am venit în România pentru a mă bate la un loc de titular, pentru a juca şi pentru a-mi recâştiga locul în echipa naţională", a declarat Paul Papp, după oficializarea transferului la Craiova.

Papp a jucat în România pentru FCSB, Astra, Farul sau Vaslui. Are şi el un titlu în C.V., cu FCSB. În ultimii ani a jucat în afara ţării, la FC Wil 1900, Kardemir Karabükspor şi Sivasspor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri