Ultima oră
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar

Paul Scholes, momente de cumpănă. Ce mare suferinţă are fostul star al lui United

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19421177/1/scho.jpg

Fostul mare fotbalist al lui Manchester United şi al naţionalei Angliei, Paul Scholes trece prin momente grele. Se pare că soţia l-ar fi părăsit, după un mariaj lung, iar acesta este extrem de devastat.

Paul Scholes (45 de ani), fostul mare mijlocaş al celor de la Manchester United a vorbit în cadrul unui interviu despre duelurile din Premier League, de la finalul deceniului trecut.

Patrick Vieira a fost adversarul care i-a provocat cele mai multe amintiri în această perioadă, pe atunci fotbalistul francez evolua la Arsenal, iar partidele contra ”diavolilor” erau adevărate dueluri pe viaţă şi pe moarte.

”Nu am fost un fotbalist care a excelat din punct de vedere al forţei şi al vitezei. Eram preocupat să pasez şi, de obicei, adversarii erau mult mai puternici decât mine. În schimb, eu reuşeam să îi scot din joc prin pase. Cu toate acestea, în faţa lui Vieira am întâmpinat probleme. Era foarte înalt şi avea picioarele lungi. Când credeai că vei intra în posesia mingii, venea el şi ţi-o ridica peste cap. A fost un jucător briliant, care nu făcea numai faza defensivă. Era extrem de energic şi reuşea să înscrie goluri şi să ofere pase decisive. Când mă mai întreabă oamenii, le spun că Vieira a fost cel mai ciudat fotbalist împotriva căruia am jucat”, a declarat fostul jucător al lui Manchester United.

Paul Scholes s-a retras din activitate în anul 2013, de la Manchester United, echipă pentru care a evoluat în întreaga sa carieră, începută în anul 1994, timp în care a câştigat de 2 ori Liga Campionilor şi de 11 ori Premier League, sub conducerea lui Sir Alex Ferguson.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele