Ultima oră
EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul de faţă, sigur că i-ar lua faţa" EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul de faţă, sigur că i-ar lua faţa"
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1

Paula Badosa, prima jucătoare depistată cu Covid la Australian Open. Acesta a făcut anunţul din carantina impusă de oficiali

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19921493/1/bad.jpg

Paula Badosa este primul sportiv de la Australian Open care anunţă că are Coronavirus. Iberica a făcut anunţul din izolare, la scurt timp după ce a aterizat la Antipozi.

În acest moment sunt carantinaţi 72 de jucători, care au zburat cu unul din avioanele în care au fost depistate cazuri de Covid. Presa internaţională scrie că încă trei sportivi ar mai fi pozitivi, fără însă a li se cunoaşte identitatea.

"Am o veste proastă. Azi am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Mă simt rău şi am simptome, dar voi încerca să mă recuperez cât mai repede. Am fost transferată la un alt hotel pentru a mă autoizola şi pentru a fi monitorizată".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele