Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Paula Badosa, una dintre speranţele tenisului feminin, a câştigat primul trofeu din carieră

Tenis Publicat pe 22 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20215132/1/paula-badosa.jpg

Jucătoarea spaniolă Paula Badosa, locul 44 WTA şi cap de serie numărul 4, a câştigat, la 23 de ani, primul turneu din carieră, competiţia de categorie WTA 250 de la Belgrad.

Ea a beneficiat în finală de accidentarea la şold a adversarei Ana Konjuh din Croaţia, locul 188 WTA, venită din calificări, la scorul de 6-2, 2-0 pentru spaniolă, după 43 de minute de joc.

Ambele jucătoare au disputat şi semifinalele sâmbătă.

Câştigătoarea turneului va primi un premiu de 29.200 de dolari şi 280 de puncte WTA, învinsa, 16.398 de dolari şi 180 de puncte WTA.

După acest succes, Badosa va urca pe locul 34, cel mai bun din carieră, iar Konjuh, pe locul 144.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele