Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Paulo Vinicius şi Andrei Miron, OUT de la FCSB? Conducerea nu ar fi demarat negocierile pentru prelungirile contractuale

FCSB Publicat pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20475254/1/viniciusfb.jpg

FCSB are doi jucători importanţi care în vara următoare îşi termină contractele şi cu care conducătorii nu ar fi început, momentan, negocierile. Este vorba de Paulo Vinicius şi Andrei Miron, doi fotbalişti de bază în angrenajul bucureştenilor.

FCSB trebuie să se grăbească, întrucât, dacă nu demarează negocierile şi nu le obţine acordurile, atunci îi poate pierde pe cei doi gratis, pentru că în iarnă, dat fiind faptul că intră în ultimele şase luni de contract, pot semna cu oricine. Potrivit ProSport, conducerea vicecampioanei nu se grăbeşte în a lua o decizie.

Vinicius, în vârstă de 37 de ani, a jucat 12 meciuri în Casa Liga 1 pentru FCSB, marcând şi de două ori. Miron, 27 de ani, a prins cinci partide în această stagiune şi a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

FCSB - FC Botoşani se vede la Look Sport+, duminică, de la 20:30

FCSB – FC Botoşani, şocul etapei a 16-a din Casa Liga 1, este transmis în direct de către Look Sport+, duminică, de la ora 20:30. Golurile, ratările sau deciziile controversate de arbitraj vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro. Confruntarea dintre cele două forţe ale campionatului intern poate fi vizionată şi accesând platforma PrimaPlay.ro.

FCSB a terminat sezonul regular pe locul doi, cu 31 de puncte, la opt lungimi distanţă de lidera şi campioana en-titre CFR Cluj. Cu 26 de goluri marcate, ”roş-albaştrii” au al doilea cel mai bun atac din Casa Liga 1 după Universitatea Craiova (28 de goluri, locul 3, 28 de puncte). Chiar dacă a legat şapte victorii consecutive în primul eşalon, şir stricat de remiza albă din ultima rundă cu FC Voluntari, Edi Iordănescu a fost gonit de la FCSB de afirmaţiile ostile ale patronului Gigi Becali.

Va fi, aşadar, primul meci de la revenire pentru Toni Petrea, singurul antrenor care a câştigat un trofeu cu FCSB în ultimii şase ani (Cupa României, în sezonul 2019-2020).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele