Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

PCH reclamă o conspiraţie după amânarea meciului Dinamo - Astra! "Filiala Giurgiu a Cooperativei trage sforile"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19570449/1/dinamo-astra.jpg

LPF a decis amânarea meciului Dinamo - Astra Giurgiu, programat azi, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 9-a din Casa Liga 1, din cauza focarului de coronavirus de la Astra. Peluza ‚Cătălin Hîldan’ acuză echipa giurgiuveană că a minţit în privinţa situaţiei.

Astra a raportat 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor de la prima echipă şi alte 12 cazuri la echipa a doua.

Meciul Dinamo – Astra a fost reprogramat în ziua de 14 noiembrie, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

"Filiala Giurgiu a cooperativei ce trage sforile prin Liga 1 s-a folosit de DSP-ul local, în încercarea de a găsi pe cineva care să se opună deplasării echipei Astra către Bucureşti. S-a creat un precedent periculos, care face ca toate noile reglementări ale LPF şi FRF să devină inutile.

Până la urmă, este DSP-ul care decide dacă se joacă sau nu. Înseamnă că problemele de la sfârşitul sezonului trecut, când DSP-ul putea să decidă clasamentul, au rămas la fel.

Filiala GR a Cooperativei ar fi putut să apeleze la Centru, în Berceni, sau la Filialele SB, BT, CT, IF, pentru câţiva jucători valizi, pe principiul "valizii şi valizele trebuie să circule".

Când a fost vorba de Dinamo, toate regulamentele s-au adaptat din mers, au fost scrise pe loc şi modificate pe genunchi, pentru că nu facem parte din sateliţii care gravitează în jurul buricului planetei.

Pentru noi era suficient un suspect la magazie, ca să stăm 14 zile în case. Apoi puteam fi scoşi brusc din sufragerie şi puşi să jucăm.

Să nu uităm că in Italia, Napoli a fost oprită să facă deplasarea la Torino, şi a pierdut meciul cu Juve la masa verde.

Când a fost vorba de noi, aplicau regulile din Europa. Când e vorba de alţii, se aplică Legea Giurgiului.

Nu ne bucurăm de necazul altuia. Dorim ca giurgiuvenii să se facă bine. Sperăm să se vindece şi de dependenţa cronică de butoanele din palat", este mesajul PCH.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele