Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Pe modelul FCSB! O echipă din Liga 2 va efectua un stagiu de pregătire în Turcia

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19892831/1/csi.jpg

Cei de la Csikszereda s-au reunit pentru pregătirea celei de a doua părţi a sezonului din Liga 2. Formaţia ciucană ocupă locul 8 în campionat, fiind foarte aproape de locurile care duc în play-off.

Echipa are un buget solid, iar oficialii au dat undă verde pentru un cantonament de două săptămâni în Turcia, fiind a doua echipă din România care face acest lucru, după FCSB.

"Vom avea un cantonament în Antalya de 14 zile, în perioada 24 ianuarie – 6 februarie. Acolo sunt perfectate şase meciuri amicale. Verbal totul este perfectat, mai trebuie să semnăm contractele. În Antalya vom juca cu echipe din Rusia, din Serbia. E sigur că pe 27 vom juca împotriva celor de la Backa Topola", a declarat antrenorul Valentin Suciu, pentru liga2.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele