Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Pelici a avut un mesaj special pentru Mihai Iosif după duelul dintre Rapid şi Mioveni: „Nu mi-am supărat nici băiatul”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20483507/1/universitatea-craiova-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-30-10-2021-4.jpg

Rapid şi Mioveni au remizat, 1-1, în cadrul rundei 17 din Casa Liga 1. Confruntarea a putut fi văzută în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Alexandru Pelici s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, în special de ascensiunea continuă din ultima perioadă. 

„Puteam să câştigăm cele trei puncte. Sunt mulţumit că am avut un joc bun. Am avut ocazii multe cu Rapid. Un joc care nu a semănat deloc cu cel din tur, ne-am ridicat la nivelul Rapidului. Totul a culminat cu ultima ocazie a lui Sanoh. Încercăm să câştigăm puncte, e un grup frumos, de băieţi sufletişti, care aleargă până la ultima picătură de energie. 

Dacă menţinem jocul acesta, cu siguranţă vor veni şi punctele. Cred că, începând cu jocul cu FC Argeş, am avut creşteri de la meci la meci. E important să înţelegem că doar prin muncă şi fiind un grup unit putem. Nu suntem un club care a făcut transferuri cu nume sonore. La iarnă, se va trage linie şi vom fi judecaţi pentru ce am făcut. Deocamdată, suntem în grafic.

Iniţial, ne-am gândit la 20 de puncte, ar mai fi trei puncte. Dar dacă vom reuşi să menţinem nivelul jocului, cred că putem obţine mai mult. Încercăm să rămânem modeşti. Îi transmit lui Mihai Iosif să nu fie atât de supărat, l-am văzut supărat după joc. Făcând o glumă, nu mi-am supărat nici băiatul, care este fan al Rapidului. Dar cred că meritam să câştigăm", a spus Pelici la final. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri