Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Peluza Nord îl susţine necondiţionat pe Iordănescu. Becali, ironizat: "Luăm toţi câte o minge şi facem posesie"

Superliga Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20435407/1/mustata.jpg


Obsesia lui Gigi Becali pentru posesie e ironizată de Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, facţiune care-l susţine necondiţionat pe Edward Iordănescu în încercarea acestuia de a aduce primul titlu de campioană după cinci ani.
 
Reproşurile publice ale finanţatorului FCSB nu i-au picat bine fiului lui Anghel Iordănescu, iar ultraşii roş-albaştri s-au poziţionat evident de partea tehnicianului de a cărui muncă sunt foarte mulţumiţi. Gheorghe Mustaţă speră că Edward Iordănescu va trece peste ieşirea finanţatorului său:
 
"Edi va fi susţinut de noi necondiţionat. Nu se pune în discuţie ca suporterii să nu fie alături de staff, de jucători, de Meme. Suntem alături şi sperăm ca Edi să nu se supere şi să nu ia în seamă acea ieşire a lui Gigi. Să îşi continue proiectul pe care l-a început.
 
Suntem foarte mulţumiţi de Edi şi sperăm ca rezultatele să fie în continuare pe măsură. Cu toate că Edi nu a avut posibilitatea să îi antreneze pe toţi jucătorii odată. Prin atitudinea jucătorilor, prin ceea ce face Edi, rezultatele au fost pe măsură, 6 victorii la rând.
 
Nu ne interesează spectacolul pe noi, ne interesează rezultatele şi performanţa. Noi îl vom susţine necondiţionat. Posesia la minge o s-o facem la finalul campionatului, când suntem campioni. O să luăm cu toţii câte o minge şi aia este, facem posesie. Ne interesează să ieşim campioni. Noi mergem pe drumul nostru, alături de echipă, de Edi, de Meme, necondiţionat. Ştim că nu este un scandal între Edi şi patron", a declarat liderul Peluzei Nord, pentru Antena Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele