Ultima oră
VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Deschidere de scor în minutul 33 VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo, ACUM, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Deschidere de scor în minutul 33
Florinel Coman, refăcut pentru meciul FCSB – UTA Florinel Coman, refăcut pentru meciul FCSB – UTA
Focar de coronavirus la OCS Lille: sunt infectaţi aproximativ 30 de angajaţi
Focar de coronavirus la OCS Lille: sunt infectaţi aproximativ 30 de angajaţi
Anunţ surprinzător de 1 decembrie, în presa din Turcia! Galatasaray intenţionează să-l transfere pe Florin Tănase de la FCSB. UPDATE: Ultimele noutăţi  Anunţ surprinzător de 1 decembrie, în presa din Turcia! Galatasaray intenţionează să-l transfere pe Florin Tănase de la FCSB. UPDATE: Ultimele noutăţi
VIDEO | România - Iran 39-11. Debut facil la turneul final din Spania umbrit de accidentarea gravă a Oanei Borş VIDEO | România - Iran 39-11. Debut facil la turneul final din Spania umbrit de accidentarea gravă a Oanei Borş
VIDEO | Laurenţiu Reghecampf, deranjat de o întrebare legată de partida cu Filiaşi din Cupa României: ”Este sub nivelul meu” VIDEO | Laurenţiu Reghecampf, deranjat de o întrebare legată de partida cu Filiaşi din Cupa României: ”Este sub nivelul meu”

Peluza Nord îl susţine necondiţionat pe Iordănescu. Becali, ironizat: "Luăm toţi câte o minge şi facem posesie"

Liga I Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20435407/1/mustata.jpg


Obsesia lui Gigi Becali pentru posesie e ironizată de Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, facţiune care-l susţine necondiţionat pe Edward Iordănescu în încercarea acestuia de a aduce primul titlu de campioană după cinci ani.
 
Reproşurile publice ale finanţatorului FCSB nu i-au picat bine fiului lui Anghel Iordănescu, iar ultraşii roş-albaştri s-au poziţionat evident de partea tehnicianului de a cărui muncă sunt foarte mulţumiţi. Gheorghe Mustaţă speră că Edward Iordănescu va trece peste ieşirea finanţatorului său:
 
"Edi va fi susţinut de noi necondiţionat. Nu se pune în discuţie ca suporterii să nu fie alături de staff, de jucători, de Meme. Suntem alături şi sperăm ca Edi să nu se supere şi să nu ia în seamă acea ieşire a lui Gigi. Să îşi continue proiectul pe care l-a început.
 
Suntem foarte mulţumiţi de Edi şi sperăm ca rezultatele să fie în continuare pe măsură. Cu toate că Edi nu a avut posibilitatea să îi antreneze pe toţi jucătorii odată. Prin atitudinea jucătorilor, prin ceea ce face Edi, rezultatele au fost pe măsură, 6 victorii la rând.
 
Nu ne interesează spectacolul pe noi, ne interesează rezultatele şi performanţa. Noi îl vom susţine necondiţionat. Posesia la minge o s-o facem la finalul campionatului, când suntem campioni. O să luăm cu toţii câte o minge şi aia este, facem posesie. Ne interesează să ieşim campioni. Noi mergem pe drumul nostru, alături de echipă, de Edi, de Meme, necondiţionat. Ştim că nu este un scandal între Edi şi patron", a declarat liderul Peluzei Nord, pentru Antena Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele