Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Penalizare de 15 puncte în Formula 1 pentru Racing Point, după ce plângerea Renault a fost acceptată

Formula 1 Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19444448/1/rp.jpg

Plângerea Renault împotriva rivalei Racing Point, în care o acuză de copierea unor componente ale monopostului din 2019 al team-ului Mercedes a fost acceptată. Astfel Racing Point va pierde puncte în campionat.

Potrivit Federaţiei Internaţionale de Automobilism, echipa Racing Point va pierde 7,5 puncte pe maşina angajată în campionat, adică un total de 15 puncte.

Plângerea se referea în mod specific la canalele de răcire ale frânelor faţă şi spate utilizate de Racing Point RP20, pe care Renault le consideră asemănătoare cu cele de pe monopostul Mercedes de anul trecut, mai mult decât permite regulamentul.

Canalele de frână sunt o parte importantă a designului aerodinamic al unei maşini de Formula 1. Acestea sunt proiectate astfel încă să influenţeze fluxul de aer de pe aripa frontală şi să-l direcţioneze pentru un efect cât mai bun.

Încă din momentul în care Racing Point şi-a prezentat noua maşină la testele dinaintea sezonului, monopostul a provocat rumoare, fiind poreclit "Mercedesul roz" din cauza asemănării cu maşina W10 de anul trecut.

Oficialii Racing Point au recunoscut asemănările şi că au copiat Mercedesul din 2019, dar au susţinut că au făcut acest lucru respectând regulamentul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele