Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Pep Guardiola şi-a ales campionatul în care vrea să îşi încheie cariera. Surpriza antrenorului formaţiei Manchester City

Manchester City Publicat de Emanoil Ursache pe 22 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20214920/1/https-playingfor90-com-wp-content-uploads-getty-images-2018-08-1228749821.jpg

Pep Guardiola, unul dintre cei mai valoroşi antrenori din istoria fotbalului, are deja planurile făcute pentru finalul carierei sale, deşi are doar 50 de ani. Tehnicianul celor de la Manchester City ştie deja ce va face când va avea 72 de ani.

Guardiola a declarat pentru celebra publicaţie italiană Corriere dello Sport că la vârsta respectivă îşi va dori să antreneze în Serie A, dar cu o singură condiţie! Să îl aibă ca ”secund” pe legendarul Roberto Baggio, fost atacant al naţionalei Italiei şi al granzilor Juventus, AC Milan şi Inter Milano, cu care a fost coleg la Brescia în 2003.

”Când voi avea 72 de ani, voi veni în Italia să antrenez şi îl voi ruga pe Roberto Baggio să fie asistentul meu. 

Johan Cruyff era un mare fan al lui Baggio. Ar fi vrut să-l vadă într-un campionat mai tehnic precum La Liga, era curios să vadă cum s-ar fi adaptat în Spania. 

Bine, Baggio putea juca la orice echipă mare din lume, dar în acea vreme, Serie A era cel mai puternic campionat, acolo jucau cei mai buni fotbalişti, era greu să-l transferi de acolo.

Şi eu am vrut să vin în Italia, iar când am avut ofertă să plec de la Barcelona la Brescia nu am ezitat. Mi-am spus că dacă Baggio e acolo, e treabă serioasă, şi am avut dreptate”, le-a spus Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, jurnaliştilor de la Corriere dello Sport. 

31 de trofee a câştigat Pep Guardiola în cariera sa de antrenor alături de Barcelona, Bayern Munchen şi Manchester City.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele