Ultima oră
Evenimentul anului din UFC e LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights! UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, astăzi, de la 21:00 Evenimentul anului din UFC e LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights! UFC 254: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje, astăzi, de la 21:00
Barcelona - Real Madrid, live pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17.00. Un nou episod din El Clasico, confruntarea titanilor din fotbalul spaniol Barcelona - Real Madrid, live pe Look Sport+ şi Look 4K, sâmbătă, de la 17.00. Un nou episod din El Clasico, confruntarea titanilor din fotbalul spaniol
EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!” EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!”
Coronavirusul continuă să lovească în SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Borussia Dortmund a fost amânată Coronavirusul continuă să lovească în SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Borussia Dortmund a fost amânată
VIDEO EUROGOL înscris de Vlad Chiricheş pentru Sassuolo! Căpitanul României l-a lăsat fără replică pe Salvatore Sirigu VIDEO EUROGOL înscris de Vlad Chiricheş pentru Sassuolo! Căpitanul României l-a lăsat fără replică pe Salvatore Sirigu
VIDEO | Bergodi nu-şi explică eşecul cu Clinceni. Italianul nu a văzut sincope în jocul Craiovei: ”Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut” VIDEO | Bergodi nu-şi explică eşecul cu Clinceni. Italianul nu a văzut sincope în jocul Craiovei: ”Ce am făcut pe teren nu mi-a displăcut”

Percheziţii la sediul Federaţiei Germane de Fotbal, în cadrul unei anchete de fraudă fiscală

Fotbal Publicat pe 7 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19505973/1/ds.jpg


Sediul Federaţiei Germane de Fotbal (DFB) şi locuinţele mai multor "actuali şi foşti oficiali" au fost percheziţionate, miercuri, în cadrul unei unei anchete a parchetului din Frankfurt pentru evaziune fiscală, informează AFP.
 
Şase foşti şi actuali oficiali sunt vizaţi de anchetă pentru "evaziune fiscală în formă agravată”. Numele lor nu au fost făcute publice. Aceştia sunt acuzaţi că au "declarat eronat cu bună ştiinţă” autorităţilor fiscale veniturile obţinute din publicitatea la meciurile echipei naţionale pentru anii 2014 şi 2015, astfel încât DFB să nu plătească impozite de aproape 4,7 milioane de euro.
 
Peste 200 de anchetatori au fost mobilizaţi pentru percheziţii, care au vizat mai multe locuinţe, în regiunile Hesse, Bavaria, Renania de Nord-Westfalia, Saxonia Inferioară şi Renania-Palatinat.
 
În iulie 2019, DFB a decis să reglementeze veniturile înalţilor săi funcţionari prin stabilirea unui salariu maxim. O măsură menită, potrivit preşedintelui Fritz Keller, să "recâştige credibilitatea şi încrederea pierdute" ale publicului.
 
Germania a jucat şapte amicale în 2014 şi 2015, precum şi cinci meciuri în preliminariile Euro 2016, împotriva Poloniei, Irlandei, Scoţiei, naţionalei din Gibraltar şi Georgiei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele