Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

Performanţă notabilă pentru baschetul românesc! CSM Oradea, medalie de bronz la Turneul F4 al FIBA Europe Cup

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20140961/1/csm.jpg

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a obţinut, duminică, medalia de bronz la Turneul Final Four al FIBA Europe Cup, de la Tel-Aviv, după ce a învins formaţia rusă BC Parma, scor 85-76 (45-28), în finala mică a competiţiei.

Principalii marcatori ai partidei au fost Broussard 21 puncte, Watson 20, pentru CSM Oradea, respectiv Zukauskas 23, pentru formaţia rusă.

În semifinale, CSM Oradea a cedat în faţa polonezilor de la Stal Ostrow, scor 66-77, care vor disputa finala pentru trofeu cu învingătoarea din celaltă semifinală, Ironi Ness Ziona (81-80 cu BC Parma).

CSM Oradea a bifat, duminică, al 63-lea meci în cupele europene, cu un bilanţ de 26 de victorii.

CSM Oradea a participat în premieră la Turneul Final 4 al FIBA Europe Cup.

Pe traseu a eliminat formaţii cu renume din baschetul european, cum sunt Beşiktaş Istanbul, BC Dnipro sau Reggio Emilia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele