Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Performanţă rară. Primul break maxim, după 8 ani, la Campionatul Mondial de Snooker

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19443405/1/hig.jpg

John Higgins (45 de ani) a reuşit în prima sesiune a partidei cu norvegianul Kurt Malfin (36 de ani) break-ul maxim, de 147 puncte. Evenimentul s-a produs în jocul cu numărul 12 al disputei din turul al doilea al Campionatului Mondial.

După prima parte, scorul este egal, 8-8.

Break-ul de 147 este primul reuşit la turneul final, după o pauză de 8 ani, Higgins a ajuns astfel la a 10-a performanţă de acest tip a carierei. Scoţianul Stephen Hendry a reuşit ultima dată punctajul maxim într-un frame.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele