Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Pericolul cel mai mare pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă, la Parma: ”Mi-e teamă!”

Serie A Publicat de Emanoil Ursache pe 31 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20088880/1/screenshot-2021-03-14-at-164337-e1615740270761.png

Înfrângerile de la Parma ar putea avea un impact negativ asupra psihicului românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Comentatorul sportiv Emil Grădinescu şi-a manifestat îngrijorarea faţă de cei doi fotbalişti români, pentru care se teme să nu fie afectaţi de atmosfera negativă de la Parma, echipă în pericol de retrogradare în Serie B.

Grădinescu are convingerea că Man şi Mihăilă sunt valoroşi, însă evoluţia lor este influenţată şi de factori necontrolabili precum accidentările şi sănătatea acestora.

”Să mai aşteptăm cu Mihăilă şi Man, abia au ajuns la Parma. Valoare au, depinde evoluţia lor de foarte mulţi factori, iar pe unii dintre aceştia nu poţi să-i controlezi. Important e să fie sănătoşi, să nu se accidenteze.

Mi-e teamă însă că şirul acesta de înfrângeri să nu aibă impact şi pe plan psihic pentru ei, iar Man şi Mihăilă să se obişnuiască cu eşecurile, cu atmosfera de înmormântare după fiecare meci pierdut.”, a declarat Emil Grădinescu pentru ProSport.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au atras atenţia deja altor cluburi din Serie A. În cazul în care Parma retrogradează, Mihăilă se află pe lista celor de la Napoli, iar un transfer ar avea şanse reale de a prinde contur. De asemenea, Man a strânit interesul romanilor de la Lazio, discuţiile aflându-se în stadiu incipient.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele