Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

"Perioada ta aici s-a terminat!" Modul "crud" în care Van Persie a fost gonit de la United. Cum a decurs discuţia cu Van Gaal

Manchester United Publicat pe 21 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19339759/1/persie-van-gaal.jpg

Olandezul Robin Van Persie este considerat unul dintre cei mai buni jucători trecuţi prin Premier League în ultimele decenii, cu 11 sezoane petrecute la cel mai înalt nivel, în tricoul lui Arsenal şi al lui Manchester United.

Atacantul de 36 de ani a povestit recent cum a fost izgonit de la United de Louis Van Gaal, tehnician sub comanda căruia ajunsese până în finala mică a CM 2014, cu doar un an în urmă.

Van Persie a jucat un sezon (2014-2015) sub comanda lui Van Gaal la United, însă în vara următoare a fost chemat la o discuţie faţă în faţă cu tehnicianul, în care a fost anunţat fără urmă de compasiune că trebuie să plece. Vârful spune că a fost şocat de modul în care a decurs întâlnirea.

"Am  avut o discuţie cu Louis Van Gaal şi mi-a spus 'Ok Robin, drumurile noastre se vor despărţi. Eu sunt antrenorul, tu jucătorul - trebuie să pleci. Perioada ta aici s-a terminat'.

Eu eram: "Da, dar încă am contract!" Mi-a zis: "Nu îmi pasă".

Crud! Mă aşteptam la ceva de genul, dar nu atât de crud. Şi modul în care a spus-o... Apoi îţi trec multe prin cap când primeşti un astfel de mesaj.

Încă aveam contract, familia mea era fericită şi eram la al 11-lea sezon în Anglia. Iubeam să trăim în Anglia. Ce urmează după asta?

Copiii mei merg la şcoală, au prietenii lor. Într-o fracţiune de secundă îţi trec toate aceste lucruri prin cap.

Am spus: Vom vedea ce se întâmplă. Asta e părerea ta, dar eu am contract şi sunt fericit în Anglia, la Manchester United. Deci vom vedea... M-am ridicat, i-am strâns mâna şi am plecat"
, a povestit Van Persie în timpul unui podcast.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri